Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Cane Corso kiskutyának milyen...

Cane Corso kiskutyának milyen tápot ajánltok? Vagy majd egy felnőttnek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 09:55
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Kedves kérdező,

Erre majd a tenyésztő válaszol. Amikor megkapod a kutyát, úgyis azzal a táppal kell etetni, amit a tenyésztő ad (jobb esetben így szokott lenni).

Ilyen kérdésekre ő nagy valószínűséggel készségesen fog válaszolni, én legalábbis ebben reménykednék.

2010. márc. 6. 10:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem az acana nagyon bevált, neki nagytestű kölyöknek való kell belőle, kipróbáltam a purina pro plant, aztmondták hű de nagyon jó meg jobb mint az acana, de tök lefogyott tőle, úgyhogy visszatértünk acanára és teljesen jól van szépen fejlődik szép a szőre...
2010. márc. 6. 11:02
 3/9 A kérdező kommentje:

aha az jo.

de én még szeretném megtudni mert sokan mondták h a Royal Caninban vegyiszerek vannak.

Ez igaz_?

2010. márc. 6. 11:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is acanával etetem a corsóm és mellé kapott kb 1,5 éves koráig GF600 ízületvédőt, ha lehet, akkor kapjon vmilyet!
2010. márc. 6. 14:24
 5/9 anonim ***** válasza:
a royal hiába van annyira túl reklámozva, nem túl jó, van benne kukorica, meg én is hallottam hogy vannak benne egészségtelen dolgok, egy független kutyatáp vizsgálaton az orijen ért csak el 6 csillagot az itthon kapható tápok közül, annak is a 6 halasa meg még valamelyik, az acana 5 és 4 csillagos lett a royal meg 1 vagy 2... szerintem ár/érték arányában az acana kiváló, egyébként ezt a felmérést meg tudod nézni ha beírod a google ba h dogfoodanalyst
2010. márc. 6. 14:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Acana vagy Orijen táp a legjobbak.

Ha nincs pénzed prémium tápra, akkor közepes minőségű, de még épp elfogadható a Dog Chow vagy a Flatazor.

Mivel nagytestűre növő kutyáról van szó, érdemes kiegészíteni a tápot némi főtt étellel: rizs, tészta, hús, zöldségek, gyümölcsök, néha 1-1 joghurt vagy kefír. 7-8 hónapos korától kezdve lehet adni heti 1 alkalommal egy jó nagy főtt csontot, az szépen karban tartja a fogait.

És érdemes adni valamilyen zöldkagyló kivonatot, hogy az ízületei szépen fejlődjenek (GF600, Korvimin, Luposan Gelenkraft). Esetleg humán készítményből Proenzi, ilyesmik. A lényeg a glükozamin és a kondroitin tartalom. Egy ilyen készítménnyel már most el tudod kezdeni megvédeni a hátsó lábait a nagytestű kutyákra jellemző időskori problémáktól.

2010. márc. 6. 16:52
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen csak igazából tápot nem fog olyan sokat enni ugyanis én a BARF módszernél maradok.

a barf az olyan hogy a kutyust hússal eteted.

Csak azért jo a tiszta hust mert jó a fogaira, szép lesz tőle a szőre, nem terheli a veséjét mint a betakorotén vagy egyéb vitamin. Persze nem mindegyik terheli a vesét. Akkor a táp az jo lesz az Acna kicsinek és nagynak is.

köszi mindenkinek aki segített.

2010. márc. 6. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát ha egy ekkora hatalmas benga jószágot van pénzed rendes, igazi hússal etetni, akkor annak nagyon örülj :). Én sajnos nem tehetem meg...

Az is teljesen jó, ha húst adsz neki, de a zöldségeket, gyümölcsöket, rizst, tésztát ne felejtsd el mellé, azokra is szüksége van, illetve a zöldkagyló kivonat, amit írtam.

2010. márc. 7. 15:48
 9/9 A kérdező kommentje:

igen ezeket mind tudnám neki adni. ugyanis a TESCO-ban nagyon olcsón vannak ilye ncsibenyakak,csibeszivek, pulyacombok, disznónyelv...

és ez mind tiszta húst csak majd a tápró lakkor ezt az Acana lesz valószinuleg :)

2010. márc. 8. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!