Cane Corso kiskutyának milyen tápot ajánltok? Vagy majd egy felnőttnek?
Kedves kérdező,
Erre majd a tenyésztő válaszol. Amikor megkapod a kutyát, úgyis azzal a táppal kell etetni, amit a tenyésztő ad (jobb esetben így szokott lenni).
Ilyen kérdésekre ő nagy valószínűséggel készségesen fog válaszolni, én legalábbis ebben reménykednék.
aha az jo.
de én még szeretném megtudni mert sokan mondták h a Royal Caninban vegyiszerek vannak.
Ez igaz_?
Acana vagy Orijen táp a legjobbak.
Ha nincs pénzed prémium tápra, akkor közepes minőségű, de még épp elfogadható a Dog Chow vagy a Flatazor.
Mivel nagytestűre növő kutyáról van szó, érdemes kiegészíteni a tápot némi főtt étellel: rizs, tészta, hús, zöldségek, gyümölcsök, néha 1-1 joghurt vagy kefír. 7-8 hónapos korától kezdve lehet adni heti 1 alkalommal egy jó nagy főtt csontot, az szépen karban tartja a fogait.
És érdemes adni valamilyen zöldkagyló kivonatot, hogy az ízületei szépen fejlődjenek (GF600, Korvimin, Luposan Gelenkraft). Esetleg humán készítményből Proenzi, ilyesmik. A lényeg a glükozamin és a kondroitin tartalom. Egy ilyen készítménnyel már most el tudod kezdeni megvédeni a hátsó lábait a nagytestű kutyákra jellemző időskori problémáktól.
Köszi szépen csak igazából tápot nem fog olyan sokat enni ugyanis én a BARF módszernél maradok.
a barf az olyan hogy a kutyust hússal eteted.
Csak azért jo a tiszta hust mert jó a fogaira, szép lesz tőle a szőre, nem terheli a veséjét mint a betakorotén vagy egyéb vitamin. Persze nem mindegyik terheli a vesét. Akkor a táp az jo lesz az Acna kicsinek és nagynak is.
köszi mindenkinek aki segített.
Hát ha egy ekkora hatalmas benga jószágot van pénzed rendes, igazi hússal etetni, akkor annak nagyon örülj :). Én sajnos nem tehetem meg...
Az is teljesen jó, ha húst adsz neki, de a zöldségeket, gyümölcsöket, rizst, tésztát ne felejtsd el mellé, azokra is szüksége van, illetve a zöldkagyló kivonat, amit írtam.
igen ezeket mind tudnám neki adni. ugyanis a TESCO-ban nagyon olcsón vannak ilye ncsibenyakak,csibeszivek, pulyacombok, disznónyelv...
és ez mind tiszta húst csak majd a tápró lakkor ezt az Acana lesz valószinuleg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!