Milyen kutya fajták vannak akikkel lehet futni, túrázni?
Figyelt kérdés
5-6 Km. futás naponta... És havi 1-2 nagyobb túra.
Olyan kutya fajtákat mondjatok akik bírják ezt, de ha 1x, 2x kimarad akkor azt is bírják.
Előre is köszi!
2015. júl. 22. 23:18
1/3 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy városi vagyok, valamint jó lenne ha bírna a költözést is. Egyébként kint-benti kutya lesz (inkább benti).
2015. júl. 22. 23:22
2/3 anonim válasza:
Nekem Jack Russell-em van :) nagyon mozgékony kutyák, sokat szaladgálnak, sosem merül le náluk az elem. Én ezt a fajtát ajánlanám futáshoz, de bentre viszont nem annyira, de ha megneveled, akkor szobakutya is lehet belőle.:)
3/3 anonim válasza:
Ezt bármilyen fajta bírja, kivéve azokat, amelyikre ránézel, és látod, hogy fizikailag nem oké (hosszú testű/rövid orrú/egyéb módon gnóm). Szóval sétálj be nyugodtan egy menhelyre, addigra szedd össze a többi gondolatodat, ami szükséges a kutya kiválasztásához (mekkora legyen, mennyi időt tudnál rászánni, akarsz-e vele suliba járni, vagy sportolni valami kutyás sportot, szőrápolás terén mik az elképzeléseid, mennyire vagy következetes, simulékonyabb vagy önfejűbb kutyát szeretnél, tököset vagy szendét, satöbbi), és válassz egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!