Golden retriver és labrador retriver kutyusa van valakinek? Érdemes venni esetleg?
vedd fel a kapcsolatot a retriever fajtamentőkkel [link]
de figyelmeztetlek nagyon kemények, nehéz tőlük kutyát szerezni, ellenőriznek mindent...
Köszi, én is mázlistának érzem magam. A zug.hu-ra Ghita néven raktam képet a galériába, ahogy bejön a képek sora, tegnap még az első oldalon volt. Két kép is van róla, az egyik Vörös zsarnok, vagy vm. ilyesmi néven, egy kis vörös macskával a hátán. Jól példázza a kutya macskákhoz való hozzáállását :) A másik Kittikém néven fut, így hívják a kutyámat :)
És sok sikert a kutyushoz!
Jaj Istenem, milyen helyesek, az a sok szegény kutyus!!!
Szegény Zsömi, olyan sovány, az a sok disznó ember, akik vannak olyan sznobok, hogy fajtiszta goldent akartak tartani, de cs**nek ivartalanítani, a kölyköket meg kidobálják!!!!
Az enyémmel is ezt tették, pedig milyen sok örömöt okoz nekem, és mennyire aranyos...és mennyire a kedvemben akar járni!
Az a sok bolond ember mind megfosztja magát egy kedves társtól, és bánatot okoz a kutyának is...
Bocs az offért, kitört.
Szia!
Már linkeltem egyszer:
Az ország különböző menhelyein, sintértelepein lévő golden és labi keverékek:
Itt térkép szerint meg tudod nézni a hozzád legközelebb eső menhelyeket. Ha rákattintasz a "tüskére", kiadja a honlapjuk címét is, és ott meg tudod nézni az aktuális kutya kínálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!