Ivartalanitas utan?
Én is nagyon paráztam és bár az orvostól mindent megtudtam de nekem is jó volt olyan emberek válaszát olvasni aki túl esett már ezen. Szóval az én kutyimat is úgy adták ide hogy még nem volt teljesen magánál, de nem volt semmi gond, amikor felébred nem szabad neki inni meg enni adni mert félre nyelhet. Mi aznap nem vittük sétálni, csak nagyon késő este. Bérházba lakunk első emeleten én varratszedésig azaz 14napig cipeltem a kutyát :D vagy lifteztünk az orvosnak amikor mondtam még ki is nevetett mert csak 2-3 napig nem lett volna szabad lépcsőznie, de én biztosra mentem. :D
Az én kutyámnak a vakarózással voltak gondok amikor már gyógyult a sebe, hiába volt rajta a gallér így rágni nem tudta de a hátsó lábával vakarta én pólót adtam rá hogy ne tudja vakarni. Mi így vészeltük át.
Nálatok sem lesz gond nyugi :) Szerencsés műtétet és gyors lábadozást kívánok!
Kan vagy szuka kutya?
Kannál kisebb műtét, szukánál jóval komolyabb.
Mindkét esetben vigyázni kell, hogy ne birizgálja a sebet (gallér).
Pisilni természetesen vinni kell! És igen vedd kézbe akkor is, ha neki nem tetszik és vidd le-föl a lépcsőn. (Mekkora a kutya amúgy?)
Érd el, hogy nyugton maradjon és biztosan fogd.
Más kutyákkal én nem engedtem össze az enyémet varratszedésig, mert ő rögtön ugrabugrál.
Varratszedés után pár napig se vidd szerintem olyan helyre, ahol koszolódhat a seb vagy más kutyák megtaposhatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!