Mikrtol es hogy szoktasam rá a kutyusomat´h csak a saját táljábol rgyen a foldrol ne?!
Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 21:04
1/6 anonim válasza:
Kezdettől fogva.
De ennél sokkal fontosabb, hogy csak tőled fogadhat el eledelt, és azt is csak akkor eheti meg, ha te megengeded neki. Az életét mentheted meg ezzel.
2/6 A kérdező kommentje:
életed menthetek az igaz de hogy tanitsam meg hogy csak a táljábol egyen??csak tolem fogadja el a kaját azt nemakarom mert mivan ha én nemvagyok othol pl kirándulok stb!
2010. márc. 6. 17:49
3/6 anonim válasza:
A kutya ösztönszerűen megeszik mindent amit talál, akár éhes akár nem. Vegyél virslit, vagy valami finomfalatot amit szeret, de amit ketté is tudsz vágni. Tegyél a belsejébe erőspaprikát, borsot bármit ami kellemetlen a kutya számára.(Ne mindig ugyanazt a fajta jutalomfalatot, mert társatani fogja pl. a virslit a kellemetlenséggel.) Szórd szét reggel az udvaron legalább 2 hétig 10-10 darabot /nap, az etetési időt pedig tartsd be, pl.: ha a kutya 8kor kap enni, akkor mindig akkor kapjon a normális kajából. Ha a jutlomfalatkákat már nem eszi meg a földről akkor kérj meg idegen embereket akik a házad előtt mennek el, hogy adjanak a kutyának a csípős finomságból, és akkor a kapu előtt elmenő emberektől se fogadja majd el. Bár lehet erre már nem lesz szükség, ha elsőre se fogadja el. :)
4/6 anonim válasza:
sztem felesleges nek iazt megtanítani
ha annyira éhes eszik a tálból is
nem fog éhenhalni
5/6 anonim válasza:
21:53 : egyáltalán nem felesleges! Vannak olyan abberált r*hadékok, akik előszeretettel mérgezik meg az álatokat. Tavaly a szomszéd néni azért mérgezte meg a kutyám, mert "a megengedettnél hangosabban ugatott" este. Nem gáz hogy a kutyám miatt nem pakolták ki a házát, mert jelzett. ááh :D Meg a kutya a döghúst is megeszi, galambtetemet, macskát, ami szintét a pusztulásához vezet.
6/6 anonim válasza:
nekem egyszer az utcán felszedett vhonnan egy csontot nagyon megilyedtem mert errefelé sok mérgezett kaja van kitéve mert sok a kóbor kutya és macska,meg kutyasuliba is ha vki kiszroja véletlen a jutalomfalatot mint egy porszívó alig lhet elrángatni onnan, de ez jó ötlet hogy tanítsam meg mert én már próbáltam többféleképpen de nehéz megtanítani hogy ne faljon fel mindent(beagle,kajamániás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!