Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Idős (14 éves) kutyusoknak...

Idős (14 éves) kutyusoknak milyen tápot, konzervet adtok?

Figyelt kérdés
Mi már csak kutyaeledelt ehetünk, házi kaját csak nagyon nagy odafigyeléssel, fűszermentesen. Mi marhahúsos Butchers kutyaeledelt veszünk rizzsel és antiallergét tápot. Ti mit adtok a kutyusotoknak ami kifejezetten jó is?
2015. júl. 21. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, hogy kénytelen vagy te is kutyaeledelt enni. :( Nincs jó íze.

a 11 éves kutyám Josera Balance-ot kap. Szereti.

Nem adok neki, csak száraztápot + kutyacsemegét, ropinak száraz kenyeret. Konzervet nem.

2015. júl. 21. 13:16
 2/9 anonim ***** válasza:
idős kutyának pont hogy jó a konzerv. jobb mint fiatalnak
2015. júl. 21. 13:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekünk ennünk kell konzervet mert a táptól szorulása lesz. Így vegyesen kapja. Royal Canin fenőtt kutyáknak való nedves tápot rendelek.. remélem beválik és szeretni fogja
2015. júl. 21. 13:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Bármit is adsz, már nem a felnőtt változatra van szükséged, hanem a seniorra.
2015. júl. 21. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
39%
Én a 12 évessel is BARFozok :)
2015. júl. 21. 14:00
 6/9 anonim ***** válasza:
14 évesen már az én kutyám is csak a tápot bírta, még egy sima főtt rízs sem volt jó neki hússal. És nem feltétlenül kell neki senior táp. Nekem még a jó minőségű felnőtt táptól is alig bírta tartani a normáls súlyát.
2015. júl. 21. 18:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat már megrendeltem a Royalt, senior nedves táp.. Remélem szeretni fogja :D Ő meg tudja enni a husit meg bármit, csak ne legyen benne se csirke se fűszer, mert akkor 3 napig fosi van..
2015. júl. 21. 21:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Kár, h megrendelted a Royalt. Ár-érték arányban nem a legjobb. Sokkal drágább, mint amit ér. Az én kutyám is evett, utána lett ízületes.

Jelenleg Hill's tápot eszik, vagy virslivel, vagy csirkével, és kefirrel keverve.

2015. júl. 21. 21:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Csak kipróbálni vettem, lehet, hogy visszatérünk a Bucher's-re marhahusival és rizzsel mert ez nem elég laktató neki :D
2015. júl. 28. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!