Másokat is kiközösítenek, amiért nem törzskönyves a kutyája?
Nekem is border, ha már Te is elmondtad... :)
Huhhh hát ez durva... :O
Az a jó, ha az ember el tudja ismerni a tévedést, ezt a másik embernek értékelnie kell, így fejlődünk, alakulunk.
Nem kell foglalkozni azzal, aki azok után is lenéz vagy elutasít, hogy elismered a hibádat, a tudatlanságodat.
A kutya, mint lény számít, nem mint értéktárgy :).
nekem németjuhászom van,és neki sincsen TK-e,
nem is kellett,mert nem járok vele kiállitásra,meg ilyesmikre,én is sokat járok vele sétálni,meg sportolni,nekem is mondták néhányan,hogyha ilyen kutyám van, hol a Tk-ja!!én meg mondtam nekik,hogy nekem nem kell,mivel én nem járok kiállitásra,
erre kerülnek,meg ha látnak kint a réten,akkor másfele mennek,engem hidegen hagy hogy nem szolnak hozzám,nem érdekelnek,,csak a kutyát sajnálom,hogy nem játszhat a többivel,
ugyhogy sztem nem számit hogy Tk-s a kutya ha nem viszed kiállitásra,csak szeresd és ne törödj az ilyen sznob g.cikkel!!!!
Szia. nyugodtan elfogadhattad volna a törzskönyvet, még ha felülbélyegzett is. ugyanugy jogosit kiállitáson, illetve munkaversenyen való szereplésre. És még mindig jobbnak tartom a felülbélyegzettet, mint ha a "tenyésztő"-nek esze ágában sincs törzskönyveztetni.
ettől függetlenül nem nézlek le, az a fontos, hogy szereted a kutyád, és foglalkozol vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!