Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mekkorára fog nőni ez a kutyus?

Mekkorára fog nőni ez a kutyus?

Figyelt kérdés

Menhelyi kutyus, keverék. Még bőven a 4. hónapját tölti a drága. Tudom, hogy nem a legszebb kutyus, de én imádom!!! <3 A kérdésem az lenne, hogy, mekkorára fog nőni? Itt vannak a képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. júl. 20. 18:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nagyon szép kutya :) Meg a kiscica is
2015. júl. 20. 21:34
 12/17 anonim ***** válasza:

Nagyon szép a kutyus! :)

Szerintem olyan közepes termetű lesz, bár ezt pontosan nem lehet megjósolni.

2015. júl. 20. 22:18
 13/17 macdln ***** válasza:

Nagyon szép ez a kutyus, meg persze a kiscica is!!!!! :)

Ha v.ki azt mondja, hogy ronda vagy csúnya, ne figyelj rá, az az ember v.színűleg hülye vagy csak egyszerűen irigy, mert neki nincs ilyen szép kiskutyája :) :)

Szerintem ő egy labrador vagy golden retriever-től egy kicsivel kisebb termetű kutya lesz. Bár, ahogy az előttem válaszolók mondták, ezt nem lehet előre megjósolni.

2015. júl. 21. 03:58
 14/17 A kérdező kommentje:
Értem. Ha esetleg kell valami arányosabb kép, akkor ide küldök. Egyébként köszöni a cica a dicséreteket! :)
2015. júl. 21. 07:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Már bocsánat, de a fejéről meg a nyakáról hogy állapítsuk meg, mekkora lesz? Készíts álló képet, amit nehogy felülről fényképezz, hanem oldalról, és közben guggolj le! Akkor talán normálisan látni lehet. Ja és a lábait ne hagyd le a fotóról! Egyébként annyi látszik, hogy nem törpetacskó mérete lesz. Úgy is csinálhatsz képet, hogy valaki fogja pórázon, és próbál neki kaját adogatni, addig legalább szépen áll egyhelyben. Hány kiló most?
2015. júl. 22. 08:35
 16/17 A kérdező kommentje:
Hujjaj, passzolom, nem tudom, hogy most hány kilós. Okés, majd úgy is lefotózom.
2015. júl. 22. 09:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem egy border keverék, úgyhogy én olyan borderes nagyságúnak tudnám elképzelni felnőtt korára. Kb. 15-20 kg. Lesz. Persze ez csak az én véleményem:)

Másfészt meg egyszerűen gyönyörű!!!

2015. júl. 22. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!