Panelos kutyagazdik! Nektek mennyi idő jut magatokra kutya mellett?
Jut idő mindenre, csak néha elfáradunk.
Volt pl hogy hazaértünk és tele volt a lakás, apró kis papírfecnikkel. Széttéptek a kutyák számlát, újságot, amit elértek az asztalról, vagy wc papír gurigát. Egyszer leraktam egy cserép virágot az asztalra. A virágot megrágták, a földet kiborították és széthordták az egész lakásban. Hazaértünk fáradtan, utána lehetett takarítani, meg levinni a kutyákat sétálni. Ezek előfordulnak, ezért így oda kell figyelni, hogy mit hagyok elöl nekik. Hogy mit tudnak tönkretenni amíg nem figyelünk rájuk.
Nekem jut bőven, de nem 8 órás, hanem rugalmas munkám van. A kutyákra jó esetben 3 órát szánok, rosszabb esetben másfelet- kettőt. 3 kutyám van, aktívak, nyilván bírnának többet is, de nekem is van életem, szükségem van a kutyák nélküli tevékenységekre is. Járunk étterembe, pár havonta egy-egy városnézés vagy kocsmatúra, azt hiszem, egy hónapja pedig moziban voltunk. A kutyákon kívül is van hobbim.
Igen, addig az ebek itthon vannak, fekszenek, pihennek, nem rongálnak. Csak táskát nem szabad elől hagyni, mert az egyikük átvizsgálja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!