Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek a tacskó kutyák...

Szerintetek a tacskó kutyák édesek?

Figyelt kérdés

2015. júl. 18. 19:11
 1/7 piriiiii ***** válasza:
Édesnek nem mondanám őket. Jópofák inkább.
2015. júl. 18. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
nézőpont kérdése. mondjuk a szálkásszőrű törpetacsi nagyon cuki.
2015. júl. 18. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Tacskót még nem kóstoltam, amúgy sem eszem húst. :D Egyébként szerintem aranyosak a tacsik, de inkább csak a lányok,(kiváltképp a törpék) a srácok földig érő szerszámmal azért nem annyira "édesek". :)
2015. júl. 18. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint nem igazán tetszenek. A hosszú testük poén. A fejük rendben van, némelyiknek egész aranyos feje van, némelyik nem tetszik. A viselkedésüket annyira nem ismerem. Mindenesetre nem épp a kedvenc kutyám, sosem vennék ilyen fajtát. Persze mindenkinek más az édes, más a szép. Nekem ami tetszik, az a border collie, husky, német juhász, berni pásztor, akita stb.
2015. júl. 18. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Én szeretem a tacskókat, olyan kis kolbásztestű harcosok :D

Bár elég kicseszés volt ilyenre tenyészteni a fajtát, némelyiknek szörnyen rövidek a lábai. De igen, édesek.

2015. júl. 19. 00:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerinted?

[link]

2015. júl. 19. 21:57
 7/7 anonim válasza:
Nekem tacsim van és egyszerűen imádnivaló! Nem lehet rá hosszú ideig haragudni, mert a gyönyörű hatalmas szemeivel úgy tud nézni, hogy elolvad tőle mindenkinek a szíve!
2015. júl. 28. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!