Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen táppal etessem 3...

Milyen táppal etessem 3 Westie-met?

Figyelt kérdés

Másfél-két éves Westie-im vannak. Lassacskán én is rájövök hogy az olcsó táptól nem lesznek egészségesek és most olyan tápot keresnék amivel táplálom őket és hát... megfizethető is. Tudnátok segíteni?

Az utóbbi pár hónapba főztem nekik, de szeretném ha a táppal is jól lakathatnám őket. Köszi előre is.

2010. márc. 5. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ami viszonylag jobb minőségű, és olcsó is, a Purina Dog Chow. Próbáld ki, 7000Ft a 15kg-os zsák. Van belőle több féle felnőtteknek.
2010. márc. 5. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:

szia!

attól függ Neked mi a megfizethető.

Az Acanát és Orijent mindenki jónak tartja.

Ha kiszámolod egy napra mennyibe kerül az etetésük, meglátod h megéri.

2010. márc. 5. 12:36
 3/6 A kérdező kommentje:
A Dog Chow-ról hallottam már, szerintem utána nézek. Köszi.
2010. márc. 5. 12:38
 4/6 anonim ***** válasza:

az én kutyám kartonszámra tudna enni Hill´s kutyatápot. De sajna az enyém sok tápot nem ehet hanem inkább husit : P

ugyanis kiállítási kutya és fontos a jó forma :):):)

de Hill´s és Sciene Plant ajánhatok még nagyon jok

2010. márc. 5. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem 1 westiem van és ezekkel etem öt:

reggel: száraztáp,víz

ebéd: házi koszt(husi,tészta stb.)

vacsi: virsli,vagy a acana konzerv

2010. márc. 5. 17:07
 6/6 A kérdező kommentje:
3szor adsz neki enni? Én naponta egyszer, estefelé. Én úgy tudom hogy felnőtt kutyáknak elég egyszer is.... Akkor most én csinálom rosszul? Az a baj, nézem az árakat.... Én a három kutyának, ha egész hónapba tápot etetek velük, min 20kg kutyatáp elfogy. Az nagyon sok pénzbe.... Hát rá kell szánnom magam, ha jót akarok nekik.
2010. márc. 6. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!