Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Basset Hound---->?! Nézzétek meg!

Basset Hound---->?! Nézzétek meg!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. márc. 5. 11:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ilyen volt a Columbo felügyelőnek is :) Sajnos a belinkelt fénykép nem töltődik be sokadszori próbálkozásra is, de a kutyus nagyon bájos lehet. Én mindenképpen elvinném egy kertes házba, egyébként törzskönyvezve iszonyatosan drágák. Menhelyről érdemes vinni általában, ott is biztosan sok fiatal basset hound kutyus várja gazdiját. :)
2010. márc. 5. 11:44
 2/15 anonim ***** válasza:
No comment. A tüzelés előtt álló fontos info... A képet sajnos nem tudom megnyitni, de ezek után lehet jobb is.
2010. márc. 5. 11:45
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült megnyitni a képet. Biztos a hirdetett kutyus van a képen? Ha igen akkor fajtatiszta, jó kondiban van. Én elvinném....
2010. márc. 5. 11:57
 4/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok, sikerült megnyitnom a képet, mert nem hagyott nyugodni a dolog. :)

Szerintem is jó kondiban van, én biztosan elvinném. Bár mondjuk a karmai meg a széles háta miatt egy kevés futás a gazdival reggelente ráférne, de gondolom, nem szobakutya lenne, vagy ha mégis, akkor sokat sétáltatnád.

2010. márc. 5. 11:59
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ezeket az embereket több okból nem értem. Ha fentre azt írja, ajándékba, ingyen elvihető, akkor lent miért kér érte 15ezret és fordítva?! Írja fent ki becsülettel, hogy eladó és pont. Még hirdetni sem tudnak gerincesen...

Amúgy szegény kutya valószínűleg már kiszolgált (értsd ellett látástól vakulásig), ezért próbál a szerető gazdi megszabadulni tőle.

Ha megteheted, hogy elhozod és jó gazdája leszel, metsd meg! Le a kalappal előtted!

2010. márc. 5. 12:00
 6/15 anonim ***** válasza:

Szép kutya.Nekem ´volt egy trikolor basset-om .

Imádtam,de nagyon önfejü makacs kutya. Pedig én neveltem fel.Hogy ö milyen tulajdonságokkal van megáldva?

(az én kutyámat sosem adtam volna másnak,sajnos elpusztult)

2010. márc. 5. 12:09
 7/15 anonim ***** válasza:
Szemcsepp nem ártana neki.(nekem mindíg volt egy a hüttöben a kutyának)
2010. márc. 5. 12:11
 8/15 A kérdező kommentje:
jó kondiban van semmi baja sincs neki a telefon számon érdeklődj !
2010. márc. 5. 12:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Az utolsó kommented után erős a gyanúm, hogy te magad hirdeted ezt a kutyát. Persze, ez magyarázná a hirdetéstől külön feltett kép linket is....
2010. márc. 5. 12:31
 10/15 A kérdező kommentje:
ismerősömé :D csak segíten neki eladni
2010. márc. 5. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!