Kutyamérgezés vízzel?
Tegnap este 9kor sétálás közben a westienk beleivott egy kis tálka vízbe ami nem messze az úttól egy füves részen volt besüllyesztve a talajba.
Egyből belénk nyilallt hogy mit keres ez itt, mindig idehozzuk kakilni.
Nemrég keltünk egyelőre minden rendben van a kutyussal.Mennyi idő múlva nyugodhatunk meg hogy nem méreg volt?Elhoztam a kis tálkát, valahogy nem tudom megállapítani hogy van-e benne méreg?Színtelen szagtalan.
Mi lehet benne fagyálló?
Bármi lehet benne, az is előfordulhat, hogy valaki csak tett ki bele egy kis vizet, szoktak ilyenkor ebben a nagy hőségben az arra kószáló állatoknak, ez nálunk is jellemző. :)
Szerintem a mérgezés tüneteit már látnátok a kutyuson, de ha bármi változást látsz rajta, mindenképp vidd el állatorvoshoz, és a tálkát is!
szerintem is valaki jófejségből tette ki. a régi iskolám környékén sok kóbor macska él, minden sarkon van kirakva kis vizes/kajás tálka nekik. szerintem valaki az állatnak rakta ki, kétlem, hogy ennyire gonoszak lennének az emberek.
az is lehet, hogy esővíz volt benne, nem? egyébként nem nyitja meg a képet. szerintem nem kell aggódni, de biztonság kedvéért vidd el akkor az állatorvoshoz
De, sajnos vannak ilyen görények, itt a környéken pár kutyafuttatóban mérgezték a vizeket fagyállóval egy időben.
A tegnap esti mérgezés viszont már kijött volna a kutyán, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!