Szerintetek melyik nevet adjam a kiskutyamnak?
Nem vagyok naiv, csak ki akartam ugratni a nyulat a bokorból, ami, mint látjuk sikerült is.
Remélem, kérdező, a szüleid tényleg belátták most már, hogy nem buli a szaporítás, és ivartalanítják a kutyát (és a mostani kicsit is, ha felnő!).
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, nekem egyik név sem tetszik, de a kettő közül inkább a Bobó. Nekem mindkettő fiúsnak tűnik.
A Lucky viszont tetszik, és illik is a kiskutyához, hiszen ő volt a szerencsés, aki életben maradt.
Hát igen, de most minek írtam volna bele a kerdesbe az egész sztorit, csak ez erdekelt.:D köszi a választ neked is.:)
Hm,egyebkent nekem a Luckyrol a Lucky Luke mese jút eszembe,lehet azért hangzik fiusan a fulemnek.:/ meg amúgy se tetszenek az ilyen angolos nevek. Lehet inkább keresek egy negyedik alternatívát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!