Lenne egy hülye kérdésem: A kutyák lehetnek vemhesek a ciklus időszakán kívül, tehát mikor nem tüzelnek? Vagy csak a tüzeléskor vemhesülnek?
Miért lennék buta??
Szerintem összeteheti a két mancsát a kutyám aki az életem egyik örömét szerzi hogy ilyen gazdája lehet....
Jó én nem öltöztetem meg nem festem ki a körmét de megkapja a védőoltásait a bolha kullancs írtóját szabadon van egy nagy kertben és pedigree dentaxticet kap meg egy csomó finom falatott....
Pff
Mert szerinted a tenyésztés nem kizsarolás hogy állandóan viszik amikor tüzel...
De inkább hadjuk nem is ismersz minket akkor ne vádaskodj!!!!!!!!!!!!!
Kérdező, kicsit tájékozódhatnál mielőtt nyílvánosan butaságokat írsz! A tenyésztés pont hogy nem arról szól, hogy minden tüzelésnél befedeztetik a szukát. Szigorú szabályai vannak, hogy milyen időközönként lehet, mely életkorban és életében max. 3 esetleg 4 alkalommal lehetnek kölykei.
Szóval ha elletni akarod a kutyádat az lenne a minimum, hogy kiműveled magad ezen a területen! Tudom, hogy ha túl sok érdemi információt szednél fel, akkor a végén még rájönnél, hogy nem kell ez neked, így inkább a tudatlanság mögé bújva csinálod amit eldöntöttél.
Egy nagyon jól tudom hogy mi az hogy tenyésztés...
Anyám már évek óta tenyésztő csak macskákkal...
Én csak egy rohadt kérdést tettem fel!!!
És erre mindenki nekem esik...
Felfogtam ahogy én is gondoltam kell peteérés hogy legyen kiskutya..
Téma lezárva és rohadtúl nem érdekkel se a tenyésztés se a szaporítás!!!!
Nekem ő kell mint társ nem mint haszon állat!!!!!!!!!!!!!
Anyámnak semmi köze hozzá és esetleg anyukádnak!!! Ne anyázzál te ... meg am is nem ismered se őt se engem se a kutyám úgy hogy mocskos megjegyzéseket tartsd meg magadnak....
Egyszerű kérdés volt nem kell fikázni a másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!