Magyar kutyasuttogó (Kiss Gábor) : tapasztalatok?
Gondolkodom, hogy elhívnám őt a mentett, félős kutyámhoz, hátha tud segíteni nekünk, mert a helyi suli nem vált be, ők munkakutyások. Van esetleg vele bármilyen tapasztalatotok? Vajon mennyit kérhet egy alkalomra? H fel fogom hívni, megkérdezem, de 20.000 forintom sajnos nem nagyon van, maximum 10:(
khmm. ezt a baromságot fotókkal tudta a gazda illusztrálni, sajnos.
Mindenki követhet el hibát a munkájában ezt aláírom, de ahhoz képest, hogy -elég nagyképűen-kutyasuttogónak hívja magát, nem sok általa képzett kutyával találkoztam eddig.
Na nem mintha egy fotó egy sérült kutyáról bármit is bizonyítana... :) De érdekelne engem is, hogy hol lehet fellelni a sztorit.
Nekem sem szimpatikus amúgy, hogy kutyasuttogónak hívja magát, de őszintén szólva nem sokat hallottam még róla, csak azt, hogy drága, és van, amit képes megoldani :D
Akumi: ez nem hangzik valami jól, azért a drága nem mindegy, hogy mit takar...
A munkakutyás suliban annyi volt a gond, hogy huskym van, és nem akarok a klasszikus értelemben dolgozni vele, súlyt húzatok, futtatom, de a kapcsolatunk már 3 éve nem nagyon akar megszilárdulni. Felnőtten került hozzám egyébként, voltak jobb és rosszabb időszakok is, jobb lenne, ha csak jó időszakok lennének ezentúl:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!