Motoron lehet biztonságosan szállítani egy kutyát?
Még pénteken mentünk a Balatonra, és mögöttem jött egy motor vagy 140-150-el, belenéztem a tükörbe, és tökre úgy tűnt,mintha egy kistestű kutya ülne a motor tankján, de azt hittem rosszul látom, elengedtem a motort, az ment is mint az őrült, aztán vagy 80 km múlva egy pihenőnél megálltam, ott volt az a motor is ami megelőzött, és a motoros srác a kutyát pórázon vitte a motorhoz, felültette a tankra, rátett egy "védőszemüveget" és valami kis fekhelye volt a kutyának, ami kényelmesnek tűnt számára, de nem valami biztonságosnak, és így indultak el.
Tehát jól láttam, valóban ott ült a kutya a motoron.
Nem tűnt ijedtnek, sőt mikor a gazdája felült a motorra két lábra ágaskodott,hogy vegye fel.
A szemüvege is speciális volt, én még nem is láttam ilyet.
Egy aranyos,keverék, pincsi méretű kutyáról van szó, kíváncsi lennék,hogy ez mennyire felelőtlen?Élvezheti ezt egy kutya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!