Hogy zajlanak a kutyakiállitások és a tenyésszemlék?
Figyelt kérdés
Ha végzek a sulival, lesz egy tacskókennelem, utánanéztem a legtöbb magyar kennelnek, hogy minőségi kutyáim lehessenek, már csak azt nem tudom, milyenek ezek a kiállítások és a szemlék. Elsősorban olyanok válaszoljanak, akik voltak már ilyenen, akár csak nézelődni is. Előre köszönöm a normális válaszokat, és igen, tudom, hogy tenyésztésből nem lehet megélni, felelősség, és hogy pénz kell hozzá, stb..2015. júl. 12. 15:01
1/4 anonim válasza:
Elmész megnézel pl egy CAC-ot, utána egy CACIB-ot, aztán egy fajtakiállítást, majd egy tenyészszemlét.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is menj el egyre, aztán nézd meg magad. Hosszú is lenne leírni, meg kb. annyi értelme lenne, mint vak embernek elmagyarázni, hogy milyen a kék szín.
Ilyenkor nyáron minden hétvégén van valahol kiállítás, nézz utána a meoe oldalán és ha közeletekben lesz egy, akkor elmész rá.
3/4 anonim válasza:
Szia, kezdő tenyésztő vagyok, szívesen elmagyarázok mindent, hogy ne essél majd pofára és ne járasd le magad máskülönben senkinek sem kell majd tőled kutya! Írj privit ha érdekel!
4/4 anonim válasza:
Handlerkedem már egy pár éve, ha gondolod írj rám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!