Hogyan szoktassam le a kiskutyát a harapásról?
Az én mocskom is harapott, mint a rosseb: keresztanyám elzavarta, hogy ne kunyeráljon, erre felmászott az ölébe, és úgy megharapta a száját, hogy ömlött belőle a vér. Nagyon szocializálatlan volt, a régi helyén mindent lehetett, le se kullantották; ez lehet a tiéddel is. Egyedül maradt, az anya ugye nemigen játszik vele, marad a féktelen vadulás.
Tőlem kapott pár "harapást": amikor bevadult, elborítottam, és úgy tettem, mintha a nyakbőrét ráznám a számmal :D Persze nem haraptam meg, csak az ajkaimmal csíptem össze, de olyan hisztit rendezett, hogy ihaj. :D Ne tűrd a bunkeszozást, viselkedj "anyakutyaként". :)
A boxer pedig hadd tegye helyre, így tanul, formálódik. Az én idősebb szukám regulázta igazán, ezért jó, ha van felnőtt kutya, amikor a családba kerül egy kölyök: amolyan tanítószerepet vesz fel tudtán kívűl, hiszen egyik felnőtt kutya sem hagyja, hogy egy kis földszintes vakarcs szekálja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!