Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kerti kutyátok ugatja a kint...

Kerti kutyátok ugatja a kint sétáltatott kutyákat?

Figyelt kérdés

Falun lakom és kb. lincselés hangulat van ha viszem a kutyát. A többi kutya ugat, a gazdáik meg kijönnek a házból és ordibálnak nekik.

Arra lennék kíváncsi, hogy aki sétáltatja a kutyáját rendszeresen, annak a kutyája ugatja a többi kutyát az udvarból, vagy nem figyel rá?

Az enyém nem ugatja, csak ezért kérdezem, hogy a többi azért ugat, mert ennyire ingerszegény környezetben élnek és nem tudják mi van?

2015. júl. 9. 17:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ma a főút másik oldalán sétáltunk, majdnem sötétben, mégis átugattak a túlsó oldalról, kerítéseken belül. Nem falu, üdülőterület. Ösztönösen ezt teszik, az más kérdés, ha válaszol nekik az enyém, de nem tette.
2015. júl. 9. 23:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem kinti-benti kutyáim vannak, kertes házzal, engedelmes vizsgával, kutyaiskolával, versenyekkel, kutyás nyaralással és - mekkora meglepetés - ugatják a sétáló kutyákat. Ez teljesen természetes és nem a te kutyád az istenkirály, csak ilyen lusta jellem.
2015. júl. 10. 16:07
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem nagyképűségből írtam, hogy az enyém nem ugatja.

Amit látok, hogy a körülöttem élő kertekben a kutyákat nem sétáltatják és ugatnak.

Én sétáltatom az enyémet és nem ugat. Ezért megkérdeztem, hogy van e összefüggés vagy nincs. Ennyi, kedves agresszív hozzászóló.

Amúgy egyáltalán nem lusta jellem. Ott áll a kerítés mellett és nézi mi történik, mi a nagy ugatásnak a tárgya.

2015. júl. 10. 18:44
 14/16 A kérdező kommentje:
A többieknek amúgy köszönöm, zöld kezet adtam mindenkinek :)
2015. júl. 10. 19:02
 15/16 anonim válasza:
Igen, az én kutyusom is rendszeresen megugatja azokat a kutyákat, akik a kerítés külső felém vannak. Azért ugat, mert védi a saját területét. Én ilyenkor hagyom, mer' az ő területe, védje meg.
2015. júl. 18. 07:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Szomszéd tacsija is megugatja az én kutyámat, ha az utcán megyünk el. Ugyanakkor a belső kerítésnél már nem. Csak az utcai számít neki.
2015. júl. 18. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!