Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Menhelyre hogy lehet beadni a...

Menhelyre hogy lehet beadni a saját kutyánkat?

Figyelt kérdés
Menhelyre hogy lehet beadni a saját kutyánkat? Vagy esetleg fajtamentökhöz? Fizetni kell érte? Esetleg indokolni? Normális válaszokat kérek teljesen kétségbe vagyunk már esve.
2015. júl. 9. 13:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
72%

Meghirdeted, hogy fizetsz havi 5-10 ezer forintot egy szerető gazdinak, aki befogadja, és gondozza élete végéig a kutyádat helyetted. Hiszen amikor bevállaltátok a kutyát, akkor ezt is vállaltátok mellé. Úgyhogy nem lehet gond.

A következő a gyereked lesz? Ha megváltoznak az életkörülményeid, majd megkérdezed itt, hogy a gyereked ingyen beadhatod-e intézetbe, vagy fizetni kell-e érte???

2015. júl. 9. 15:07
 12/29 A kérdező kommentje:
11es ez undorito volt és kegyetlen elhuzhatsz a bus pics....
2015. júl. 9. 15:32
 13/29 anonim ***** válasza:
65%

kérdező, te ilyen retardált vagy?

legalább 3 válaszban szerepel, hogy semmi baj, hogy nincsen olyan ismerősöd aki befogadná. ugyanis vannak több 10000 fős csoportok is a neten ahova ha kirakod nagy eséllyel befogadja egy szerető gazdi.

míg ha beviszed a menhelyre akkor bekerül egy kis ketrecbe , kap majd enni, inni de lehet évekig ott lesz,vagy elaltatják. ezt akarod?

2015. júl. 9. 15:36
 14/29 anonim ***** válasza:
82%
szerintem az lenne a minimum, hogyha nem tudok gondoskodni a kutyáról vagy egyéb állatról, akkor próbálok neki keresni egy szerető gazdát aki megteszi ezt. nem gáz, hogy csődöt mondtál, én nem ítéllek el, de ne menhelyre add be hanem keress neki jó helyet
2015. júl. 9. 15:39
 15/29 A kérdező kommentje:
Miért is lennék retardált? Felfogtam a válaszokat de egyszerüen gusztustalan és undorito amit a 11es ir hogy a gyerekemmel is ezt tennéme stb. Azért álljon már meg a menet. Semmit se tud és ilyeneket ir ez a balfsz...
2015. júl. 9. 15:53
 16/29 anonim ***** válasza:
59%

Igen nem tudunk semmit, mert nem árulod el. Bár gondolom a szokásos történet. Nem baj, nálad csak jobb gazdája lehet.

És mégis mit gondoltál a kutyás kérdésekhez vajon kik járnak? Csak nem kutyabarátok, akik a kutyájukat is családtagként kezelik? Ezért írták neked azt, hogy a következő a gyereked meg a nagymama lesz.

Nekünk ugyanolyan gusztustalan ez is, mint hogy te beadod a kutyát a menhelyre.

Szerintem is amúgy annyi a minimum, hogy magad keresel neki helyet. Menhelyen valószínűleg nem lesz hely, azok mindig dugig vannak, gyepmesteri telepre lehet beadni, ott meg úgy csinálnak helyet, hogy más kutyát elaltatnak.

Emberségből ötös. Jár a keksz.

2015. júl. 9. 18:13
 17/29 anonim ***** válasza:
79%

Csinálj róla 1-2 aranyos,előnyös fotót.Majd írd le a fontos tudni valókat és tedd kutyás csopikba,oszd meg facen, vedd fel a fajtamentéssel a kapcsolatot,hogy segítsenek gazdit találni neki.De amíg nem lesz gazdija addig nálad kell,hogy maradjon.Szerintem ez a minimum.

Menhelyre én sose adnám be a kutyámat! Előbb mindent megmozgatnék,hogy új gazdit találjak neki.

Úgy néz ki végleg meg kell tőle válnotok vagy kis idő múlva rendeződne a dolog? mert lehet addig csak egy ideiglenes hely kéne neki. Pl egy barátnál,rokonnál stb.

2015. júl. 9. 18:30
 18/29 A kérdező kommentje:

Allergiás vagyok rá. Tessék itt a válasz. Azért nem irtam le mert igyis sz a r nak érzem magam hogy miattam kell elvinni otthonrol. Tessék mehet a pocskondiázás. Undoritoak vagytok csak az megy hogy a másikat szidjátok közben semmit sem tudtok.

Utolsonak köszönöm a választ! :)

2015. júl. 9. 18:36
 19/29 anonim ***** válasza:
31%

JAj tudod hány allergiás embernek van kutyája?

Ha annyira szarul érzed magad, akkor vállald be a gyógyszert, ezt szokták csinálni, ahogy a pollenesek meg a mindenféle allergiások.

Egy darabig én is szedtem, nem nagy cucc.

És lám, máris nem kell szarul érezned magad.

Bár kezdem úgy érezni, hogy az allergia csak kifogás. Nem is szereted a kutyát, de hopp allergiás is leszel rá -_-

2015. júl. 9. 18:46
 20/29 anonim ***** válasza:
13%
1-2 évig amíg tanulsz kibírod gyógyszerrel, gondolom ha koleszban laksz, lehet még gyógyszer se kell, aztán meg elköltözöl és máris nem kell miattad menhelyre adni a kutyát.
2015. júl. 9. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!