Menhelyre hogy lehet beadni a saját kutyánkat?
Meghirdeted, hogy fizetsz havi 5-10 ezer forintot egy szerető gazdinak, aki befogadja, és gondozza élete végéig a kutyádat helyetted. Hiszen amikor bevállaltátok a kutyát, akkor ezt is vállaltátok mellé. Úgyhogy nem lehet gond.
A következő a gyereked lesz? Ha megváltoznak az életkörülményeid, majd megkérdezed itt, hogy a gyereked ingyen beadhatod-e intézetbe, vagy fizetni kell-e érte???
kérdező, te ilyen retardált vagy?
legalább 3 válaszban szerepel, hogy semmi baj, hogy nincsen olyan ismerősöd aki befogadná. ugyanis vannak több 10000 fős csoportok is a neten ahova ha kirakod nagy eséllyel befogadja egy szerető gazdi.
míg ha beviszed a menhelyre akkor bekerül egy kis ketrecbe , kap majd enni, inni de lehet évekig ott lesz,vagy elaltatják. ezt akarod?
Igen nem tudunk semmit, mert nem árulod el. Bár gondolom a szokásos történet. Nem baj, nálad csak jobb gazdája lehet.
És mégis mit gondoltál a kutyás kérdésekhez vajon kik járnak? Csak nem kutyabarátok, akik a kutyájukat is családtagként kezelik? Ezért írták neked azt, hogy a következő a gyereked meg a nagymama lesz.
Nekünk ugyanolyan gusztustalan ez is, mint hogy te beadod a kutyát a menhelyre.
Szerintem is amúgy annyi a minimum, hogy magad keresel neki helyet. Menhelyen valószínűleg nem lesz hely, azok mindig dugig vannak, gyepmesteri telepre lehet beadni, ott meg úgy csinálnak helyet, hogy más kutyát elaltatnak.
Emberségből ötös. Jár a keksz.
Csinálj róla 1-2 aranyos,előnyös fotót.Majd írd le a fontos tudni valókat és tedd kutyás csopikba,oszd meg facen, vedd fel a fajtamentéssel a kapcsolatot,hogy segítsenek gazdit találni neki.De amíg nem lesz gazdija addig nálad kell,hogy maradjon.Szerintem ez a minimum.
Menhelyre én sose adnám be a kutyámat! Előbb mindent megmozgatnék,hogy új gazdit találjak neki.
Úgy néz ki végleg meg kell tőle válnotok vagy kis idő múlva rendeződne a dolog? mert lehet addig csak egy ideiglenes hely kéne neki. Pl egy barátnál,rokonnál stb.
Allergiás vagyok rá. Tessék itt a válasz. Azért nem irtam le mert igyis sz a r nak érzem magam hogy miattam kell elvinni otthonrol. Tessék mehet a pocskondiázás. Undoritoak vagytok csak az megy hogy a másikat szidjátok közben semmit sem tudtok.
Utolsonak köszönöm a választ! :)
JAj tudod hány allergiás embernek van kutyája?
Ha annyira szarul érzed magad, akkor vállald be a gyógyszert, ezt szokták csinálni, ahogy a pollenesek meg a mindenféle allergiások.
Egy darabig én is szedtem, nem nagy cucc.
És lám, máris nem kell szarul érezned magad.
Bár kezdem úgy érezni, hogy az allergia csak kifogás. Nem is szereted a kutyát, de hopp allergiás is leszel rá -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!