Külföldi nyaralás alatt ti hová teszitek a kutyátokat?
Figyelt kérdés
6 napra megyünk nyaralni a szüleimmel Rómába. Minden évben nyaralunk, a kutyusunk 7 éves, viszont eddig minden évben vigyázott rá a nagymamánk, aki velünk lakott. Sajnos szeptemberben meghalt. Most a nagynénénkre bízzuk, ő viszont egy másik faluban lakik. Félek, hogy a környezetváltozás nem lesz rá jó hatással, hiszen sosem volt még ilyen helyzetben. Emiatt aggódom már hetek óta. Ti hová szoktátok tenni a kutyát hasonló helyzetben? Feleslegesen aggódom, nem lesz semmi baja?2015. júl. 7. 12:32
1/8 anonim válasza:
én is a nagyszülőkre bízom
viszont volt már olyan is, hogy barátnőm apjáék vigyáztak rá
új hely volt neki, de rögtön birtokba vette, és jól érezte magát
2/8 anonim válasza:
Ha családdal utazunk, akkor a legjobb barátnőm, ha a barátnőmmel utazom, akkor a család vigyáz rá. Én nem mozdítom el a kutyát, kulcsot adok a lakáshoz, és járnak hozzá etetni, gondozni.
Szerintem nincs miért aggódnod, biztos szokatlan lesz neki, de felnőtt kutya, nem először vigyáz rá más, nem gondolom, hogy megviseli.
3/8 anonim válasza:
Hát, eddig amikor mentünk, apukánk mindig otthon maradt (beteg, nem is akar menni), vigyáz a kutyákra, de alapból apukám élvezi hogy nyugta van végre. :) Amúgy meg a mamánk szokott rájuk vigyázni.
4/8 anonim válasza:
Mi is nagynénire szoktuk bízni aki jár hozzá, de ha épp nem ér rá kutyapanzióba adjuk, jól szokta magát érezni ott is. Szerintem nem lesz semmi baja, ne aggódj.
5/8 anonim válasza:
Amíg meg tudtunk kérni valakit, hogy jöjjön ide és etesse meg, addig azt tettük. Utána kinéztünk egy szimpatikus panziót, és oda jártunk. Szóval a mienk is jó pár éves volt, mire először került panzióba, de nagyon élvezte - szóval én nem aggódnék az új környezet miatt.
6/8 anonim válasza:
Ha nincs aki vigyázzon rá, akkor nem megyek nyaralni, ilyen egyszerű. Ez a kutyatartással jár. Egy jólnevelt, szocializált kutyának pedig nem okozhat gondot egy falunyi távolság.
7/8 anonim válasza:
Ha tényleg annyira aggódsz a kutyus miatt és mondjuk nem pár napon belül mentek nyaralni szerintem addig ha nem lakik olyan nagyon messze vigyétek el hozzá párszor és akkor nem lesz neki szokatlan már a környezet. De egyébként szerintem biztos megszokja, ha mégsem akkor sincs olyan nagy gond végülis 6 nap nem olyan sok hogy ne bírja ki a kutyus.
8/8 anonim válasza:
Én a kocsi csomagtartójába teszem a kutyákat, a ketrecükbe. Eszembe se jutna nélkülük elmenni több napra.
De vannak panziók, oda beadhatod a kutyádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!