Sántít a kutyusom?
Sziasztok.
Most vettem észre, hogy a kutyusom nem áll rá a bal hátsó lábára. Délután még semmi probléma nem volt vele.
Megnéztem a tappancsát, és az egyik körme "hozzá van nőve" a "tappancs párnájához". (Bocsi, nem tudom a rendes nevét).
Holnap mindenképpen viszem orvoshoz, csak érdekelne, hogy vajon mi lehet ez? Létezik benőtt köröm a kutyáknál? Vagy ez nem az?
Köszönöm a segítséget.
Elvileg nem az, de nekem akkor se tetszik a tappancsán valami. Feltűnően máshogy áll a körme, és persze arra a lábára sántít. Na mindegy, nem értek hozzá. Szerdán majd okosabbak leszünk. Addig meg ugrál csórikám 3 lábon. :/
Ettől függetlenül ajánlhatsz orvost, legközelebb akkor oda megyünk, ha tényleg ügyes doki. :)
Nem tudom olvassa-e még valaki, de azért leírom.
Hazaértünk a dokitól, még mindig fogalmuk sincs, hogy mi a baja. :(
Felírtak egy fájdalomcsillapítót, azt kell szednie 7 napig, aztán még 10 napig pihentetni a lábát, és ha nem javul, akkor visszavinni és röntgenezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!