ÜDV! Tudtok esetleg egy jó állatorvost ajánlani Budapest Kőbánya/környéke? A hagyományoson kívül. Aki kicsit alaposabb? Köszönöm előre is!
Köszönöm a válaszokat!
Allergiavizsgálat nincs nálunk, megpendítettem már az orvosnak, de nekik el kell küldeni laborba meg macerás stb. Nem kapott csak egy homeos cseppet meg szemtisztítót, nem használt egyik sem. Negyedszer már nincs kedvünk visszamenni.
LóDok - kemény jelző, viszont sok igazság van benne. Úgy vettem észre meg vannak a törzsbarátok a Dokiknál felénk, a többi meg, mint én is, csak valami adalék, max 5 perc, kutyát meg se nézik. Vagy kellett volna borravaló?? Nem várok sokat, csak legalább nézzen rá az állatra, 4 éves elmúlt a kutya és sose volt még ilyen csúfocska a szőre és a szeme, pedig befogadott.
Megnéztem a 17-i kerületi állatorvosokat, NINCS MESSZE:)). Hétfőn megkörnyékezem telefonon őket:), hátha bevállalnak egy ránézésre.
Szép Hétvégét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!