Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti felszeditek sétáltatás...

Ti felszeditek sétáltatás közben a kakit?

Figyelt kérdés

Mármint amit a ti kutyátok termel.

Csak őszintén :D

Én nem szoktam.

2015. júl. 3. 17:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Felszedem mindig.
2015. júl. 3. 23:36
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
A városban mindig felszedem. Ha erdôben kirándulunk csak a forgalmasabb részeken, egyébként ott marad, nem viszem órákon át.
2015. júl. 4. 01:48
 23/28 GouldAm válasza:
Mindig felszedem, utálok belelépni. Az én kutyám kakájába még nem lépett bele senki! Viszont elég gáz, hogy az emberszarok meg ott virulnak a parkokban, ami pedig sokkal fertőzőbb. Abból nem csinál senki cirkuszt, sokszor a gyerekeket is kiviszik a játszótér mellé pottyantani. A kutya termékekből meg folyton hiszti van. Így nem sípolok ha nem szedi fel más kutyás a kakót.
2015. júl. 4. 09:08
 24/28 anonim ***** válasza:
83%

Településen, forgalmas túraútvonalakon mindig felszedem. Volt már, hogy elfelejtettem zacskót vinni, persze szentségeltem és inkább elmentem a legközelebbi élelmiszerboltig két nejlonzacskóért, de nem volt pofám otthagyni aszalódni.

Mezőn, szántóföldön, erdei ösvényeken nem szedem fel, mert a kutyák eleve félrevonulnak, ha tehetik.

2015. júl. 4. 09:08
 25/28 anonim ***** válasza:
33%
Gratulálok... Ha már annyi nincs benned, hogy felszedd, akkor legalább ásd el, hogy más ne lépjen bele.
2015. júl. 4. 13:04
 26/28 erzsébet fülöp válasza:
100%
Igen,minden esetben! Sajnos a kedves "kollégák" sokszor elfelejtik összeszedni és abba én lépek bele! :(
2015. júl. 4. 19:11
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen. MINDIG felszedem. Még akkor is felszedtem, amennyire tudtam, mikor durván beteg volt és hígat fosott, bár nem volt egyszerű.

Ha futtatón vagyunk legtöbbször pluszba egy-két kakit még felszedek az én kutyámé mellett, mert sok tahó ott hagyja.

Ez hozzátartozik a kutyázáshoz, csak sok bunkó képtelen megérteni.

2015. júl. 5. 00:23
 28/28 anonim ***** válasza:
Lakott területen mindig,erdő mező csak alkalomszerűen.
2015. júl. 6. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!