Találtam egy kiskutyát, meghirdettem és vacillálok kinek is adjam. Segítséget kérnék?
Nem tudom a jó választ, csak megnehezíteni jöttem a dolgodat. :D
A kutyaszeretet, meg imádat, lószart se ér.
Na jó, lószart mondjuk ér, de jó bőven vannak ennél fontosabb dolgok is kutyatartás terén.
Tény, hogy legtöbbet a "kutyab*ziknál" szenvednek a kutyák, azt hiszik, szeretettel minden elintéznek.
Csak 1 példa. Mire megy a nagy szeretetével, ha fingja nincs róla, mit kezdjen egy szeparációs szorongással, ami borítékolhatóan kialakul egy hamar elválasztott, és fél napokra magára hagyott kutyánál.
"Tény viszont hogy nagyon szeretik a kutyákat és nagyon-nagyon jó dolga lenne miután hazaérnek,"
Tehát ebben a mondatban az, hogy jó dolga lenne, az csak egy feltételezés, semmi több!!!
Legalábbis semmi olyat nem írtál, amiből arra lehetne következtetni, hogy valóban jó dolga lenne.
Hangsúlyozom, "tényleg imádják a kutyákat" ez ilyen szempontból sokad rendű dolog.
Leinformáltad a paneles párt, megfelelőnek találtad őket, és ezek UTÁN a szavadat adtad. Innentől kezdve számomra nem kérdéses a dolog. Sok kutya él panelban, és sok gazdi dolgozik 8-16-ig. Ez nem kifogás.
Azt, hogy hol lett volna jobb dolga, úgysem fogod sosem megtudni. VALAMENNYI lutri mindig van benne, ha egy másik ember kezébe teszed egy állat sorsát.
Add a fiatal párnak, ha már odaígérted.
Nagynénéméknek 2 kerti kutyájuk van, nagyi egész nap otthon van, de a családból soha senki nem vitte ki őket sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!