Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tegyem biztonságossá a...

Hogyan tegyem biztonságossá a szobám az új kiskutyám számára, amíg dolgozok?

Figyelt kérdés

Másfél hét múlva hozom haza, van egy másik kutyám.. A család tobbi tagja nyaralni megy, én meg kb heti 5 napot dolgozok majd 8-9 órákat.. A két kutyát kulon fogom tartani nehogy valami baj legyen amíg nem vagyok otthon, de mit tegyek hogy ne rágjon meg semmit az új kiskutya majd? Az elozo kutyam is kicsit megragta a butorjaimat. Veszek neki ketrecet, de nem fogom abba tartani órákon keresztul..

Így szobatisztaságra hogy neveljem, ha nem tudok vele lenni egésznap?

Ha visszajonnek a szuleim meg a hugom akkor utana minden rendben lesz de az meg 4 hét kb.

Sétálni persze mindennap fogom vinni :)

2015. júl. 3. 12:46
 1/10 anonim ***** válasza:

szeintem ne így hozdd el, hogy nem fogsz tudni vele foglalkozni a kezdetben.

várd meg amíg hazajön a család szerintem.

egyébként húzgáld ki a kábeleket és dugd el. veszélyes növényeket is , amiket leboríthat azt is stb.

ketrecbe eszedbe ne jussson bezárni

2015. júl. 3. 12:55
 2/10 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem kérhetem meg hogy tartsák ott tovább, 8 és fél hetesen fogom elhozni.

A ketrechez csak hozzá akarom szoktatni, nem fogom bezárni.

Félek hogy amire hazaérek addigra szétrág mindent. A két kutyát meg nem merem egyutt hagyni, mert kitudja mi lenne.

A barátnom néha át tud jonni megnézni, meg kiengedni pisilni, de o is elfoglalt.

8-9 órában meg elég sokszor kell neki majd pisilni meg kakilni.

Az elso 1-2 hét lesz csak ilyen, addig valahogy megkell oldanom.

2015. júl. 3. 12:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Én megvárnám, hogy hazajöjjön a család és csak akkor hoznám el.
2015. júl. 3. 13:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Nagyszülőkhöz nem tudod addig elvinni?
2015. júl. 3. 13:05
 5/10 anonim ***** válasza:
biztos jó fajta helyről hozod, ha nem tudják még 1-2 hétig ott tartani. na azok se a kutya érdekeit nézik, hanem,hogy mekkora a pénztárcád
2015. júl. 3. 13:05
 6/10 anonim ***** válasza:

azért mert a másik kutyád megrágta a bútort attól még nem törvényszerű hogy ő is megfogja. mivel pici még, aludni fog egész nap. vegyél neki pelenkát hátha arra pisil vagy kakil, víz legyen neki meg egy kis kaja is azért, a konnektorok ha lent vannak (ahol eléri őket) vegyél bele ilyen kis műanyag valamit amibe ha akisgyerekek belenyúlnak nem rázza meg őket. ha van valami kábel amit elér azt takard el valamivel. találd fel magad.

mondjuk a 8-9 óra lehet sok lenne neki először egyedül de hát sajna ez van. vagy kéretőzz el ebédidőben és menj haza hozzá

2015. júl. 3. 13:10
 7/10 A kérdező kommentje:

Kulfoldon elek, nagyszulok kizarva :S

Kajaszunetben meg amire erek az csak fel ora gyalog es 45 perces a szunetem.. :S

Megprobalom majd megkerni a baratnom hogy probaljon tobbszor ranezni.

2015. júl. 3. 13:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Ketrec, amiben van nedvszívó anyag az alján. Benne még víz és rágcsálni való játék. Mielőtt elmész, játékkal fáraszd le a kicsit. Ha a barátnőd napközben rá tud nézni, ő is kiveheti egy jó kis fárasztó játszásra. Szabadon garázdálkodó kölyök általában rosszaságokat tud csinálni. Hiszen fogalma nincs arról, mit szabad, mit nem.

Ha nem ketrec, akkor egy olyan helyre elzárni, ahol mosható a felület és nem tud a berendezésben kárt tenni.

2015. júl. 3. 13:17
 9/10 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. 8 és fél hetesen hozod el, de kiakarod engedni pisilni? nem nagyon kéne mert bármit elkaphat és vége. nincs meg az összes oltása stb stb. inkább akkor kakiljon meg poisiljen be fel lehet takarítani. ketrecbe meg be ne rakd 8-9 órára szerencsétlent mert megőrül
2015. júl. 3. 15:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Sok tenyésztő oda sem adja 9-11 hetes kora előtt, ha a tenyésztő nem vállal plusz két hetet még pénzért sem, akkor egyértelműen nem tőle kellene kölyköt venned. Maradjon a tenyésztővel. Egy új kölyökkel egyébként is otthon kellene maradni 1 hetet legalább, várd meg míg hazajön a családod. Az oltások előtt kölyköt meg nem szabad kint pisiltetni, kellemetlen de addig marad a takarítás.... És nem az a baj a 8-9 órával, hogy hová fog pisilni, meg szobatisztaság, hanem, hogy egy csecsemőt viszel haza, aki semmit nem látott még a világból, retteg, te meg egyedül akarod hagyni. Képzeld el csak egy percre mit érezne egy 4-5 éves gyerek....
2015. júl. 3. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!