Egy tenyésztő ajándékozhat kiskutyát?
Figyelt kérdés
Ha valaki nagyon jóban van egy tenyésztővel (jóbaráti viszony) akkor az ígérhet egy kiskutyát ha születik egy alom?
(lécci a kérdésre válaszoljatok. nem, nem rólam van szó. köszönöm.)
2015. júl. 2. 14:37
11/11 anonim válasza:
Én is kaptam már ilyen felajánlást egy nagyon kedves tenyésztő ismerősömtől, aki látván a fajta iránti elhivatottságomat, szerelmemet, felajánlotta, hogy ahogy úgy érzem, hogy itt az idő egy újabb családtaghoz, egy nagyon ígéretes kis szukát szeretne nekem adni. Jelen pillanatban viszont négy kutyám van (két tkv-s, két örökbe fogadott mix kutyus) és két cicám, így még egy picit talán várat magára az ajánlat - bár mivel nemrégiben születtek meg egy nagyszerű párosításból a kölykök, így igen gondolkozom rajta...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!