Akik ennyit foglalkoznak a kutyájukkal normálisok?
Sokat olvasgatok itt gyk-n és olyan állatbarátok vannak itt akik szerintem betegesen megszállottak.
Ma is olvastam egy kérdésnél hogy irták hogy a kutyát napi szinten 3x sétáltassa és minimum 2 orán keresztül.
Nem bántásbol de ki az aki 6 orát rá bir szánni a kutyájára naponta?
Nekem is van, imádom, és foglalkozok is vele, de amiket itt néhányan irnak nevetséges. Kiváncsi lennék ök ennyit foglalkoznake vele.
Ha van rá idejük, akkor miért ne?
Lehet, hogy nem dolgoznak, és megtehetik.
Szerintem mindenki annyit foglalkozik a kutyájával, amennyi ideje van. Lakásban tartott kutyának biztos, hogy szüksége van arra a kutyának, hogy legalább háromszor kivigyék, hiszem vannak szükségletei és abból az egyiknek aktív játszásnak, futkározásnak kellene lennie.
Akinek pl van nagy udvara, az ott is meg tudja oldani a játékot, de a 4 fal között ez nem igazán lehetséges.
Nekem van udvarom, mégis igényli a kutyám, hogy játsszak vele.
Valszeg félreértetted, nem 3x2 óráról volt szó, hanem napi háromszor, összesen két órát :) Az olyan általánosan normális idő.
De amúgy ha a kutya szemszögéből nézed, akkor a 24 órából a 6 sem sok... :)
Attól függ kinek mennyi ideje van.
Én napi 2-3 órát foglalkozok a kutyákkal, és így már jól érzik magukat.
Persze ők még bírnák energiával, csak én nem :D
Meg nagyon melegben mem is merem nagyon intenzíven mozgatni.
Írni bárki írhat, amit akar.
Nekem terrier keverékem van, reggel-este kb. 30 perc a séta,délután van egy 1,5-2 órás aminek egy része kutyázás.
Ennyivel simán elvan és nekem is jól esik ennyi séta.
De leírhatom én is, hogy 4 órát aktívan foglalkozok vele, attól még nem igaz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!