Most költöztem Érdre, szeretnék esténként eljárkálni a kutyámmal sétálni. Van Parkvárosban valami olyan hely, ahol nyugodtan lehet bóklászni?
szia!
Az a baj a városokkal (főleg az ilyen nagyobbakkal) hogy nem sok olyan hely van ahol erdős vagy mezős vagy valamilyen park, ahol ellehet szabadon is engedni, nekem a nénikém lakik ott, de nem vagyok olyan jártas. Keresgélj jó helyeket! :P
Szia,
Bár elég régi a topic, de talán még aktuális. Én is parkvárosi vagyok, nekünk 4 jól bevált sétálóhelyünk van:
1. A Felsővölgyi út melletti mezős-erdős terület, szerencsére egyre több normális kutyás jár ide.
2. A levendulamező, ami több irányból is megközelíthető, mi a Burkoló utca végétől szoktunk menni. Itt minden hónap harmadik szombat délelőttjén futóverseny van, erre érdemes odafigyelni.
3. Fundoklia-völgy, a Dévai utca végéről indul, gyönyörű a kilátás.
4. Ófalu termál Hotelnél a Duna-gát és az ártéri erdő, szintén nagyon szép.
+ Régebben a másik kutyámmal sokat sétáltunk a Folyondár, Fenyőfa, Fügefa és Fűzfa utcákban meg a kis keresztutcákban, az egy viszonylag nyugodt rész.
Sziasztok!
Látom, hogy elég régi kérdés, de érdekelne, hogy az évek alatt változott-e a helyzet. Lakásvásárlás előtt vagyunk és fontos szempont számunkra, hogy a kutyusunknak is legyen a közelben park/erdő/mező, vagy csak egy kisebb placc, ahol póráz nélkül labdázhatunk vele. Illetve, hogy nyugodtan lehessen sétálni és ne kelljen agresszív kutyáktól tartani.
Köszönöm, ha válaszoltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!