Német dog vagy yorkshire terrier?
Hát 2 nagyon eltérő kutyafajtát kérdezel, és nem csak méretben. Személy szerint én inkább nagykutya párti vagyok, tehát a német dogra szavaznék e kettő közül, de bármelyik való családba.
Mindkettő csak lakásban tartható, a dog is, mert rövid szőrű, fázik, és a hidegben könnyen tönkremennek az ízületei, az egészsége.
A dognak talán hátránya lehet tehát a puszta mérete, ha nem elég nagy a lakás hozzá. :) Valamint, hogy viszonylag rövid életű. Nyilván a német dog felnevelése kaja terén jóval költségesebb, mert többet eszik, mint egy yorkie.
Mindkettőnél nagyon fontos, hogy csak megbízható tenyésztőtől vegyetek kutyát, ahol a szülők egészségügyi szűrővizsgálattal és tenyészszemlével rendelkeznek, és a kölyök is törzskönyvezett. A kölyök leghamarabb 8 hetesen, két oltással, chippel, szerződéssel legyen csak elhozható.
Előző vagyok.
Német dog nagyon jó házörző.Védi a gyerekeket(az egész családot is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!