Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyáknak mi a legmegfelelőb...

A kutyáknak mi a legmegfelelőbb étel? Probléma lehet abból ha mindíg száraztápot kap és konzerv kutyakaját?

Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 12:44
1 2
 11/15 Akiteki ***** válasza:

15 évig csak száraz tápot evett a kutyám. Persze nem pedigreet, hanem mindig prémium tápokat. 11 évesen egy kutyás találkozón egy bírónő odahívott egy csomó embert és mutogatta nekik a kutyám fogait, hogy ezek alapján kb. 6 évesnek saccolná.

Élete utolsó előtti napján is megette a vacsoráját.

Konzervet egyszer próbáltam neki, úgy utálta, hogy tettem rá egy kis tejszínhabot, hogy hajlandó legyen megenni. (Elfogyott a táp, és aznap nem tudtam elmenni venni) Néha jutalomból adtam neki csirkefarhátat, de csak nagyon ritkán. Megette a kertben az almát és a barackot, de 10 éves koráig lakásban élt, akkor csak jutalomként kapott ilyesmiket.

Szerinted fogom bárkinek is azt mondani, hogy a tápok rosszak?

Az, hogy víz legyen előtte, nem attól függ, hogy mit eszik a kutya. Az alapvető.

2010. márc. 2. 20:40
 12/15 anonim ***** válasza:
szerintem jobb lenne vmi változatosabb pl vannak olyab helyek ahol van kutyéknak csirkeláb lefagyasztva (az enyém imádja)meg kutyatészta mert szerintem igy elfog hízni
2010. márc. 2. 20:46
 13/15 anonim ***** válasza:
na mondom én, hogy le leszek pontozva... :) remélem örömét leli benne az illető.
2010. márc. 3. 09:52
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket!
2010. márc. 3. 13:05
 15/15 anonim ***** válasza:
51%

A royal Canin azért nem jó mert abban vegyszerek vannak .

Avval csábítják a vevőket h szép sz♪9re lesz meg minden és a vegyszerektől lesz szép ami benne van és ezek terhelik a kutyus veséjét és ez nem egézséges...

ezért ne használj Rc-t!

2010. márc. 3. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!