Befogadtam átmenetileg egy kutyát. Mire figyeljek?
Ma kb. 3 óra hosszája találtam egy Golden Retriever kutyát az utcán. Nyakörve van, jól táplált kutya. Felhívtunk 2 helyi rádiót is, iwiwen is kiírtam üzenőfalra, keressük a gazdit. Csak néhány napra lehet nálunk, mert társasházi lakásban lakunk, ráadásul van egy Westiem. A Westiemmel jól kijönnek egymással, bár a kicsi kötöszködik :), de a Goldie jól kezeli a helyzetet. Az lenne a kérdésem, hogy mire figyeljek oda a kutya tartásában, ameddig nálunk van??
Köszönöm: 15/L
És ezzel elszabadult a pokol! Én is így jártam. Meglett a gazdi. Aztán a következőnek, meg a következőnek is. Folyton hazavittem a talált kutyákat. Anyukámnak (aki nem messze lakott tőlünk) megtiltottam, hogy hallgassa a rádiót, mert folyton bemondták a telefonszámomat, ő meg szegény csak balhézott velem, hogy már megint hazavittem valami kóbor kutyát, nem elég a kettő a lakásban. :)))
Üdvözlünk a klubban! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!