Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ugatta meg a kutyám,...

Miért ugatta meg a kutyám, amikor semmit sem csinált?

Figyelt kérdés
Egyik nap sétáltam a kutyámmal, aki szuka német juhász. Az egyik ház az utcánkban felújítás alatt van, onnan jött ki egy munkás. Ráköszönt a kutyára, mire az megugatta. Eléggé meglepődtem, mert eddig és azóta is mindenkivel barátságos, nem sokkal utána három visító kisgyerek jött oda megsimogatni. Mit érezhetett, ami miatt hangját hallatta?

2015. jún. 23. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak emberek akiken a kutya lát valamit. Egyszerüen nem szereti őket. A mi kutyáink utálják a cigányokat, meg a piásokat. Lehet, hogy a munkás mondjuk ivott, és a kutya azt érezte rajta.
2015. jún. 23. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Anno a tacskónk három embert utált, de mindhármat becsülettel meg is harapta. Mindenki mással szépen elvolt, még öregkorában azt is eltűrte, hogy a két éves húgom rácsimpaszkodott.

De ha abból a háromból megláttott valakit, az ugatás volt a minimum.

2015. jún. 23. 11:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a szaga miatt. Általában a hajléktalanokat is megugatják, alkohol meg erősen büdös szagok miatt valószínűleg.
2015. jún. 23. 11:43
 4/4 A kérdező kommentje:

A piásokat sosem ugatta meg, pedig volt már velük élménye.

Elképzelhető, hogy tényleg volt valami a munkással, pedig elsőre telhesen átlagos embernek nézett ki.

Köszönöm a válaszokat.

2015. jún. 23. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!