Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tanácsot szeretnék kérni,...

Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen kutyatápk vannak amik jók és olcsók?

Figyelt kérdés
Mindenképpen rendelni szeretnék. Viszont nézegettem őket, hogy ami valóban jó az nagyon drága, tehát aminek pl 40% a hústartalom, az 800 ft körül van de nekem az drága. Linkeket szivesen fogadok. Ezt találtam ami talán jó [link]
2015. jún. 22. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
8%
Az Aldis Romeo márkájú az árához képest jó. Kb. 1000 ft a 3kg-os.
2015. jún. 22. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Sajnos a prémium tápok gyakran meghaladják a 800 Ft-ot is. Ennél olcsóbban maximum középkategóriás tápok közül lehet vadászgatni.

A barfot (prey) ajánlanám neked. Ez egy nyers etetési mód, és ha jó áron tudsz kutyának való húst szerezni, akkor olcsóbbra jön ki mint a tápok, egészségesebb is, csak idő igényesebb. De valamit valamiért, ha nincs pénz legyen napi plusz fél óra...

2015. jún. 22. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Továbbra se látok semmiféle alapot arra, hogy a Romeo jó lenne.
2015. jún. 22. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:
66%
Amúgy igen, ez a Decathlonos táp például nem tűnik rossznak az olcsóak között.
2015. jún. 22. 16:20
 5/5 anonim ***** válasza:
A Decathlonos táp nagyon jó minőségű, nagyon a középkategóriásak között messze az egyik legjobb. Vedd meg nyugodtan.
2015. jún. 22. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!