Tacskó kutyám fél. Szerintetek miért?
2 esetbsn fél tőlem:
1; ha ugrok egyet (rögtön megrémül, földre kuporodik)
2; ha jövök fel a pincéből. Alapból nem a pincének van jelentőssége, hanem, hogy ha lépcsőn megyek felfelé, és ő a tetején áll. Mikor közeledek elmenekül.
Soha máskor nem ijed meg tőlem, de ebben a két esetben szinte mindig látszik rajta, hogy teljesen meg van rémülve.
Nem nagyon tudok rájönni az okára. Lehetséges, hogy volt valami kiskori rossz élménye ezzel kapcsolatban? De mi lehetett? Tuti nem ugrottam rá a kutyára soha :D
Nem hinném. Le szoktam cseszni (volt, hogy bejött és azzal nyitott, hogy lepisilte a szekrényt, na akkor elmondtam neki egy imát az biztos), de alapból nem fél tőlem. Szalad oda, játszik, nem is tart tőlem, egyáltalán semmi, csak akkor ha a lépcsőn megyek, vagy ugrok egyet. Ez a kettő. Ja meg mikor rámordulok valamiért, de akkor sem ennyire. Ez a két dolog amitől valahogy retteg.
Mindig örül nekem, játszik, életvidám, majd kiugrik a bőréből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!