Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit engedtek meg a kutyáknak?

Stew001 kérdése:

Mit engedtek meg a kutyáknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok erről. Beszoktátok engedni a kutyátokat a házba? Aludni esetleg vagy csak pár perc erejéig? Esetleg soha egy pillanatra sem? Van aki megengedi kedvencének, hogy az ágyban aludjon? :)

2015. jún. 18. 23:20
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Én együtt alszom a kutyámmal, de szigorúan megvan határozva az ágyon a helye, vihar esetén bebújik a takaróm alá félelmében, ilyenkor átölelem és együtt alszunk :) mivel nem állatként, hanem családtagként tekintek rá, így nagyon elvan engedve, de! soha nem adom át neki a falkavezérséget, mindig én vagyok az :)
2015. jún. 18. 23:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Illetve inkább csak volt kutyámmal..
2015. jún. 19. 01:02
 3/9 anonim ***** válasza:

A kutyáink a lakásban vannak, nincs kertes házunk. A lakásban van nagy folyosó, ott is lehetnének, de mindig a legkisebb szobába jönnek be utánunk, nem érdeki őket, hogy kijjebb ott a nappali, meg az előszoba, konyha, ami elég nagy.

Bejönnek inkább a hálószobába. Ha pofátlanul felrohan az ágyra a nagy kutya és rámugrik, akkor lerúgom, mert vannak a lábamon durvűn csúnya kék-zöld foltok miatta, mert a hülye kutya álmomban néha rajtam sétál. De ha én hívom fel és nyugton marad, ha csak simogatom és nem kezd el rúgkapálni, akkor maradhat az ágyon addig, amíg normálisan viselkedik. Elég vehemens kutya.

2015. jún. 19. 03:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Kistestű kutyám van, lakásban. Feljöhet az ágyra, de csak ha nem zavar. Általában marad a lábunknál, néha próbál a párnára pofátlankodni, olyankor elzavarjuk. Vannak olyan helyek, ahova nem mehet, de az főleg azért, hogy például a laptopot, telefont ne rántsa le, gyúrja össze véletlen.

A kajáját csak a folyosón eheti, ha koszos séta után akkor csak törlés/fürdés után jöhet beljebb.

2015. jún. 19. 07:20
 5/9 anonim ***** válasza:
természetesen bejöhetnek a házba, lételemük a közelségem. Azt tudják, hogy állatkodás, fogocska az nincs, azt lehet kint a kertben, vagy a határban. Ágyba nem jöhetnek fel, éjjel az öregeken kivül mindenki a boxában alszik, az öregek a nappali kanapéján, vagy a szőnyegen.
2015. jún. 19. 09:11
 6/9 anonim ***** válasza:
A kutyám lakásban van, és amikor olyanom van, akkor felhívom magamhoz a kanapéra. Magától nem mehet fel a bútorra, csak mikor felengedem.
2015. jún. 19. 11:44
 7/9 anonim válasza:
25%
Szia. Én a kutyámmal alszom. Szerintem nyugodtan beengedheted, ha odavégzi a dolgát akkor az orrát odadugod (nem dugod bele) az elvégzett dolgába, megszagoltatod vele és rászólsz hogy nem szabad. De ha bentvan a házban, számíts pisire, kakira, esetleg virág kiborításra vagypedig ágyágásra :DD
2015. jún. 19. 11:57
 8/9 gyevickie ***** válasza:

Nekem nagy, 33 kilós kutyám van. Bejöhet a házba, de csak az előszoba-étkezőbe és a konyhába. Éjszaka az előszobában alszik, van neki egy szőnyege, bár jobban szeret kinyúlni pont a helység közepén. Vihar idején pedig az asztal alatt ver tanyát. A konyhában csak akkor tartózkodik, mikor melegítem neki a vacsorát, akkor ott örvendezik. A szobába, bútorokra, emeletre nem mehet, ágyba sem.

Napközben az udvaron van.

2015. jún. 19. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Én csak úgy tartottam eddig kutyát,hogy a család része volt és bent volt a házban.Persze voltak szabályok kanapéra vagy ágyba csak úgy mehetett föl ha megengedtük neki és igen aludtam is vele.Nagyon jó érzés. :)
2015. jún. 19. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!