A kutyám fálalja a jobb fülét miért lehe ez?!
ma 15:02
A kutya füle nem olyan, mint az emberé. Lefelé mélyül, kanyarodik, és csak úgy szemre nem sokat lehet látni benne.
Nálunk pár hete volt ez. Vittem dokihoz, kapott fülcseppet, 3 nap után elmúlt neki.
Szerintem sok por ment bele, és begyulladt.
Doki kitisztította, aztán csepegtethettem.
Sok minden lehet, mindenképpen vidd el.
Az enyémébe úgy ment toklász sétán, hogy berongyolt a fűbe, öt másodperc múlva ki, de akkor már ferdén tartotta a fülét. Rögtön néztem, semmit nem láttam (mondom, öt másodpercről beszélünk, nem napokról), de toklász volt, másnap reggel kiszedték. Annyira mélyre ment azonnal, hogy nem láttam. Gondolom, az első fejrázásnál beljebb kerül, aztán cseszheted, hogy nézegeted.
És ezzel ne viccelj, mert a toklász nem jön magától kifejlé, csak be. Bódításban kiszedik, nem olcsó, de ha bent hagyod, garantált, hogy nem csak egy húsz perces rutinbeavatkozás lesz a vége. Ráadásul kicseszel a kutyáddal, nyilvánvalóan marhára zavarja, betokosodik, begyullad, fáj, marhára nem vicces. Szóval állatorvos, mondjuk holnap reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!