Miért akarják a kutyák mindig "megerőszakolni" a lábam?
Már nagyon elegem van belőle. Ha kutyás családhoz megyek vendégségbe vagy ilyesmi, akkor szinte biztos, hogy megtalálnak. Mások mellett simán elmennek, de rám felugranak meg molesztálnak. A legtöbbször addig semmi gond, amíg a gazdi is ott van, de ha elmegy akkor rendszerint a fent említett dolgok történnek. Hogyan tudnám ezt megelőzni?
Ha ez számít, lány vagyok.
Azért csinálja ezt mert így mondja, hogy itt ő a falka főnök. Azért téged találnak meg mert lány vagy, és a gazdinak azért nem csinálják ezt, mert ő megbüntetheti, rászólhat (jobban mint te). Így őt már nem meri.
Remélem segítettem.
Még a kutyák is semmibe veszik a szavam. :D
Hiába szoktam rájuk szólni, olyan mintha meg se hallották volna és úgy kell őket lefejteni a lábámról. Azért köszönöm, hogy válaszoltál!
Velem is állandóan ez törént.A kutyáknál az abszolút dominancia jelen ha az egyik a másik hátára mászva meghágja azt,így tudatja ő a vezér.
Ajánlom ne hagyd,határozottan viseledj és ne tűrd ilyenkor azt sem hogy akutya a közeledben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!