Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nyers hússal etetők! Hol...

Nyers hússal etetők! Hol tudok piaci ár alatt vadhúst venni kutyának?

Figyelt kérdés
Városban élek és eddig csak a piacon láttam vadhúst 2000 feletti kg áron, amit soknak találok. Ti hogyan szerzitek be?
2015. jún. 18. 07:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg a vadásztársaságoknál érdeklődni, ha közvetlenül tőlük veszed, akkor jóval olcsóbb. Mi is így csináljuk.
2015. jún. 18. 08:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát telibe vadhúst szerintem senki nem etet a kutyájával :) Vadnyesedéket lehet szerezni olcsón a vágóhídról.

Én a helyedben inkább az idevágó facebook csoportokat nyálaznám át, van most már több nyesedékes csoport is; ezekk úgy működnek általában, hogy akinek van olcsó nyesedék forrása, az összegyűjti az igényeket, elmegy a cuccért, és előre megbeszélt időpontban szétosztja valami központibb helyen. A vidékiek nehezebb helyzetben vannak, de ott is terjed már azért a dolog :)

2015. jún. 18. 08:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen nyesedékre gondoltam de azt is 2000 ft felett árulták :S Rosszul fogalmaztam bocsi. Sajna közelünkben már nincs vágóhíd de vadásztársaságot megpróbálok keresni.Köszönöm!:)
2015. jún. 18. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak arra vigyázz, hogy megbízható legyen a hely, semmiképpen ne legyen benne vaddisznó. Ha esélyes, hogy van benne, akkor inkább főzd meg alaposan, bár ugye az meg már nem nyers etetés. Én a piacról tudnék vadat venni, de arra nem is írják rá, hogy csak őz, vagy szarvas, vagy mi, csak ennyit, hogy vad, szóval a fene tudja, inkább kihagyom.
2015. jún. 18. 19:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Nálunk ki van, hogy őz vagy szarvas leginkább ezeket láttam csak.
2015. jún. 18. 20:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Az se lenne gáz amúgy ha lenne benne, mert főzve szoktam néha disznót is adni de leginkább marhával etetek.
2015. jún. 18. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!