A kutyakennelek miért nem válaszolnak az e-mailemre?
Szia!
A mi városunkban 15 000 Ft egy amerikai és egy japán akita. Törzskönyvesek és eredetileg 40 000 Ft-ba kerülnek, de ha most sem találnak hamar vevő gazdikat, akkor ugyanúgy 15 000 Ft-ért adják a kölyköket. A barátnőm is vett kettőt előző évben, és borzasztóan barátságos kutyusok. :) Írj ha érdekel.
- 15.000 -ért akita
- minél előbb meg akarnak szabadulni a kutyáktól
Kérdező még véletlenül se állj szóba ilyenekkel, mocskos szaporítók.
Kedves kommentelők!
Én nem vagyok szaporító, mivel azt írtam, hogy a mi városunkban van, nem azt, hogy én "forgalmazom". Másrészt, abból a kennelből kikerült már rengeteg versenygyőztes akita. 1997 óta működik, sajnos hivatalos honlapja nincsen, mert kisvárosba senki nem jön akitát venni. De szerintem ennyire kicsi kisvárosban, ahol mi élünk, ezt az árat teljesen megértem, mivel egy labrador se kerül többe, sőt, kevesebbe (12 000 Ft+törzskönyv). Ezek nem szaporítók, csak tudják, hogy kisvárosban 40 000 Ft-ért nem vesz senki sem törzskönyvezett kutyát. Ha már szaporítók lennének, nem járnának versenyekre és nem fedeztetnék a lánykájukat külföldi akita kanokkal. ;)
Csak úgy mondom, hadd tudjam előbb én, hogy mit írok ki ilyen oldalakra, és csak azután okoskodj. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!