A kutya chipet avval a nagy tűvel hova adják mert most jövünk állatorvostól és én kiszedtem a chipet. Biztos hogy az mert megnéztem és ilyen pici kapszula formájú valami. Csak hogy akkor megint bekell chippeltetni?
Ha normálisan van belerakva, akkor nem lehet kiszedni. Hacsak nem belevágtál a kutyába.
És igen, ha kiszedted, akkor újra kell chippeltetni, mert mindegyik chip külön van regisztrálva, tehát a mostani regisztrációd nem érvényes.
Senki nem beszélt veled rondán.
A kutyámmal meg szépen beszélek, mert értelmes.
Valószínű, hogy mellé szúrt az állatorvos .... Röhej, hogy ilyen megtörténik. Sok a szőre kutyának? Mert a chipet bőr alá szúrják, onnan, meg nem tudod csak úgy kiszedni, feltéve ha ki nem vágod. :D
Ha meg van a chip, remélem nem dobtad ki, akkor vidd vissza és reklamálj!!!
Link egy orvosod van. Le is olvasta, miután "betette "? Regisztrálta is?
Bármilyen hosszú szőrű kutyánál meg lehet találni a bőrét. Nekem is az van, és valahogy az én dokimnak sikerült helyesen berakni azt a chipet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!