10 hetes Labrador kiskutyának milyen junior tápot adjak? Pénz nem akadály!
Figyelt kérdés
2015. jún. 15. 10:55
2/10 A kérdező kommentje:
Elméletileg Dog Chow junior tápot!
2015. jún. 15. 10:57
3/10 anonim válasza:
Akkor adj nekem egy 20-ast kolcsonbe!
4/10 A kérdező kommentje:
Komoly kérdés volt!
2015. jún. 15. 11:04
7/10 anonim válasza:
Acana, Orijen, Platinum, Brit Care. Ezek mind jó tápok.
Arra figyelj, hogy először kis mennyiséget vegyél, hogy ha nem ízlik neki, akkor ne menjen kárba több kiló.
8/10 anonim válasza:
Én meg a Josera Kids-et ajánlom. :)
Van miből válogatni!
9/10 anonim válasza:
Szia!
Prémium tápok:
Orijen, Acana, Brit Care, Hill's, Purina Pro Plan
Középkategóriás tápok:
Happy Dog, Purina Dog Chow, Brit, Josera, Pro Pac, Eukanuba, Royal Canin, Select Gold, Monge
Rossz tápok:
Darling, Chappy, Pedigree, Purina Friskies
10/10 anonim válasza:
Ha egészséges, hosszú életű kutyát szeretnél, akkor ne adj neki tápot, hanem vedd a fáradtságot és készítsd el az ételt. Én a kutyák egy éves koráig egyáltalán nem adok nekik tápot, nyers baromfi, nyers marha, zöldség, gyümölcs, főtt vad és főtt disznóhús keverékéből kapják a kosztot. A táp később csak vésztartalék. Van a neten elég sok forrás a BARF és PREY etetésre. Pld. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!