Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát válasszak?

Milyen kutyát válasszak?

Figyelt kérdés
Anya nem nagyon engedi a kutyát, mivel sok vele a gond..stb..De én szeretnék..Milyen kutyát ajánlotok, ami nem drága? Vagyis nem 40 ezer meg ilyenek. Spiccet akartam de drága. Az olcsóbb kutyára, is nagyon győzködnöm kell..nem h egy drágára. Van kertünk, tudnám sétáltatni vinni. Milyet válaszak? köszi
2010. febr. 28. 18:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy családba csak akkor vigyél kutyát, ha mindenki legalább annyira szeretne kutyát, mint te.
2010. febr. 28. 19:01
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne azon gondolkodj h milyen legyen, meg h mennyibe kerül mert ha nincs legalább 80 ezred kutyát venni akkor ne is vegyél! Ez nem játék! És a 80ezer Ft-os kutya is lehet h nem fogad el téged falkavezérnek és a fejedre nő! De tudod, ez csak nevelés kérdése! Menhelyeken több száz kölyök kutya van, ha felnőttet nem szeretnél.
2010. febr. 28. 19:04
 13/22 anonim ***** válasza:
33%

Egy kutyát 8-20 évre veszel. Egy társ egy családtag lesz.

Nem értem, hogy miért sok 60 ezer HUF egy átlag ember 10 munkanap alatt megkeresi ezt az összeget. A menhelyi kutya még többe fog kerülni. Nem tudhatod hogy a szüleinek milyen genetikai, bakteriális betegségei voltak esetleg más szerzett betegségek. Ha mázlid van 60 ezer forintot spórolsz 15 év alatt ami havi 333 Ft azaz egy fagyi, és nem olyan kutyád van amit szerettél volna. MEGÉRI???????

2010. febr. 28. 20:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Először is legyen egyetértés a családban a kutyáról.Ha a szüleid tartanak még el, bizony rájuk vagy utalva a kutya tartásában is. Nem szívesen látott állatnál sokkal hamarabb elfogy a türelem, mint egy szívesen, közösen vártnál.Nem tudom, merre élsz? Ha teheted, menj el akár egy menhelyre. Jelentkezz segítőnek. Aztán idővel talán anyukád is változtat az álláspontján, neked meg lehet, valamelyik a szívedbe lopja magát.
2010. febr. 28. 23:16
 15/22 anonim ***** válasza:
75%

Most nem értem,itt mi a hurrogás tárgya. Normálisan írt a kérdező, utána is teljesen normálisan reagált mindenre.

Kutyát ne vegyél olcsón. Csakis megbízható tenyésztőtől.Legelőször álmodd meg magadnak,hogy milyen fajtát is szeretnél?Miért azt?Esetleg egy menhelyi kutyus életét szeretéd jobbá tenni.

Aztán ha megvan milyen fajta,keress egy szimpatikus tenyésztőt,aki segít neked abban,hogy elmondja pl,hogy szerinte alkalmas vagy e annak a fajtának a tartására,az igényeinek kielégítésére.Ha ez is megvan akkor kezdj el rá gyűjteni. Tök mindegy,hogy.Elteszed a zsebpénzt, gyűjtöd az aprót, elmész dolgozni,amire lehetőséged van. Közben szüleidnek segítesz otthon mindenben,hogy jó lappal indulhass náluk. Ha pedig már valamennyit összegyűjtöttél,ülj le velük, és próbáld megbeszélni,hogy ennyibe kerül ez a kiskutya,ekkor születik a tenyésztőnél,ennyi pénzt gyűjtöttél rá össze.Te szeretnéd,foglalkoznál vele,stb. Kis szerencsével szívesen ki fogják pótolni neked a kutyust.

Sok sikert!

2010. márc. 1. 08:42
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Kutyust tényleg csak akkor vigyél egy családba, ha minden tagja beleegyezik, bár ha már ott van, mindenki meg fogja szeretni!

Menhelyen is vannak kölyök kutyák, az én ebem is onnan van, 4 hónaposan hoztam el, de ennél fiatalabbak kutyusok is vannak, akikkel remélhetőleg még semmi "rossz" nem történt. A menhelyen úgyis többet tudnak a kutyáról, a természetéről, etc.

www.allatok.info

itt gyűjtve találhatsz sok menhely honlapját, fényképekkel!

Jó nézelődést és további sok sikert, ha lesz eb :)

2010. márc. 1. 11:42
 17/22 anonim ***** válasza:
szerintem menjel el a legkoelebbi menhelyre es onnan fogadj orokbe ....ez nem kerul penzbe....es ott is talalsz fajta tiszta kutyausokat..es hidd el hogy sokal halasabb es ragaszkodobb lesz ..azert mert hallas lesz neked:)
2010. márc. 1. 12:51
 18/22 A kérdező kommentje:

[link]

Megfogadtam a tanácsotokat, és elnéztem egy menhelybe. Szívszaggató érzés, hogy mennyi kutyát "kidobnak" csak mert megunták. Választottam egy ilyen fajta kutyust, és még csak 8 hónapos.Nagyon aranyos, bár még nem hozhattuk haza, mert pár oltást még be kell adatniuk neki. Áh annyira cuki, és végül anyáék is beletörődtek, és nekik is tetszik, hogy újra lesz kutyánk. köszönöm mindenkinek a válazokat, és ha haza hozhatjuk a kutyust akk majd rakok fel képet :)

2010. márc. 1. 15:36
 19/22 anonim ***** válasza:
Dejó :) Gratulálok az új kutyusotokhoz!!! Nagyon édi lehet! :))
2010. márc. 2. 06:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Ez egy golden retriever kölyök. A fajtamentést választottátok?
2010. márc. 2. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!