Hogy tudom megnézni a kutya kölykök szüleit?
A helyszínen lehet megnézni a szülőket, hogy hogyan vannak tartva, el is szokták mondani, hogy mikre vannak szűrve a kutyák.
A nevükben meg ott a kennelnév, azt tudod ellenőrizni. Ha felmész az oldalára, onnan is sok mindent megtudhatsz és oda is odaszokták írni, hogy mit kell tudni a szülőkről és hogy mire vannak szűrve.
Egyedül a szukát tudod megnézni, mert a tenyésztők általában külsős kannal fedeztetnek. De még a jól tartott szukák is elég ramatyul néznek ki a szoptatás miatt, mert levedlenek.
Normális tenyésztő tesz fel a felmenőkről videókat és képeket, illetve ahogy előttem írták, a szülőknek rendelkeznie kell a fajta örökletes betegségeinek szűrését és mentességét igazoló hivatalos papírokkal.
Csak olyan tenyésztőtől vegyél, aki ad hozzá törzskönyvet, a szülők egészségügyi szűréseinek a másolatát és szerintem mopsznál nem árt az egészségügyi garancia sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!