Németjuhász kutya ajándékba?
Nem tanácsokat kért, hanem lehetőséget. Azt mondták a szülei, hogy nem maradhat. Akkor hiába adtok kerítéstanácsokat, ha a szülőknek nem kell a kutya.
Fordulj a németjuhász fajtamentőkhöz, ők biztosan segítenek gazdit találni neki.
Na nehogy már a te kutyád bűnhődjön azért, mert a szomszéd gazda egy fasz, és nem foglalkozik eleget a kutyáival!
Hát a szüleid is megérnek egy misét, mondhatom...
Amúgy, ha a kutyád fél a póráztól, ő sincs teljesen rendben, valamit nagyon elrontottál nála. Mivel nem vitted kicsiként közösségbe, ezért nem tudja, hogyan kell bánni a többi kutyával. Csak a szomszéd ebeket látja, és mivel azok őrjöngenek - így ő is őrjöng. Ti is hibásak vagytok, nemcsak a szomszéd! Attól, hogy nem ugrál fel rád, meg szépen viselkedik veled, attól még elemi hiányosságai vannak szocializáció terén!
Fifty-fifty, mind a két fél ludas!
Én is tudom ajánlani a nádat, illetve lehet felrakni arra a sávra villanypásztort - probléma megoldva. Egyik sem nagyon összeg, és gyorsan kivitelezhető.
No meg a nevelés, tanítás...
A problémát megoldani kell, nem lepasszolni! A szüleid ennyit igazán tudhatnának felnőtt ember létükre!
Komolyan nem értem: minek adtok mindenféle felesleges tanácsot, amit úgysem fog betartani?
Nem fogják a kerítést megjavítani a szülei és nem fogják egy csapásra engedelmes vizsgára felkészíteni az eddig még pórázt nem látott kutyát.
Jobb lesz neki egy új gazdinál.
19:11-nek
Mellette még két kutyám van, tehát nem mondhatod,hogy nem vittem közösségbe. Ez hülyeség. Amíg kicsi volt szoktattam a pórázhoz, de beteg lettem, kórházba kerültem és a szüleimnek nm volt ideje szoktatgatni a pórázhoz. Tudom,hogy ha fél a póráztól akkor nincs minden rendben vele. Imádom a kutyámat, de a szüleim akarják elajándékozni, én csak próbálok egy rendes gazdit keresni neki. Elnézést kérek, hogy nem vagyok tökéletes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!