Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Hogy csináljam?

Mit tegyek? Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó , hogy van egy 1 éves kislány csivavám .Idén megyek egyetemre és nem tudom magammal vinni mivel úgysem lenne időm rá, ezért szeretném elajándékozni/eladni. már feladtam pár hirdetést(kiskutya.hu ilyen kutyás oldalakon de nem jelentkezett senki pedig nagyon sürgős ha lenne valaki aki szívesen magához venné az legyen szíves írni képet pedig mellékelek Ű(a kutyus teljesen egészséges Molly névre hallgat.
2010. febr. 28. 13:46
 1/6 A kérdező kommentje:
2010. febr. 28. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Hol laksz? Végleg szeretnéd vagy ideiglenesen örökbe adni? Nekem is van egy kiskutyám én miatta mentem közeli fősulira h haza tudjak járni hozzá! Ha tudok segíteni szivesen segitek! Kijön más kutyákkal? georginapozsa@hotmail.com vegyél fel msnre és ott megbeszéljük! Jó lenne egy kisbarátnő az én Mazsimnak:):)

2010. febr. 28. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Na hát ezért kell jól átgondolni a kutyatartást.
2010. febr. 28. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagyok! Hát részben igaza van a másodiknak de szerintem nem lehet mindig tudni mit hoz a jövő ugy mond nekem a mostani kiskutyám is ugy került hozzám 5 hónaposan hogy a gazdinak költöznie kellett! De már 2 éve boldog itt velem még ez a jobbik eset ha valaki belátja h nincs ideje rá és gazdát keres neki mintha elhanyagolná!
2010. febr. 28. 14:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Szülők? Olyan ismerősök akik megához tudnák venni? Még a szomszédok szóba jöhetnének? Biztos van a környéketeknél 1 kislány aki kutyára vágyna és megbeszélhetnéd a szüleivel hogy a kislánynak neki ajándékoznád vagy amég elmész egyetemre addig vigyázhatna rá a lányuk.

Esetleg szeretnéd majd visszakapni őt vagy örökre búcsúznál tőle?

Viszont sintértelepre, menhelyre ne add őt. És gondolom nem szeretnéd elaltatni sem (nem is az a jó megoldás)!

remélem tudtam segíteni :)

2010. febr. 28. 15:16
 6/6 anonim ***** válasza:
2 kérdéssel arrébb meg, s.o.s, hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy legyen kutyám? - Nem véletlenül kérjük a felelős átgondolásra a lelkes, ámde nem előre látó gyerekeket, hogy ne vegyenek csupán pillanatnyi fellángolásból kutyát...
2010. febr. 28. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!