Normális ha nem keresi a kölykét?
3. te normális vagy?
szerintem ez a természetes, hogy egy idő után elválasztják a kicsiket tőle, mert nem akarnak 5-6 kutyát otthonra pluszba.. más meg örül neki, szívesen gondozza majd..
kérdező: nekem cicám van. ő kereste a kicsiket amikor elvittük tőle. úgy sajnáltam, hogy ment be a mellékhelyiségbe ahol voltak a kicsik korábban, hívogatta őket körbeszaglászott és leült a dobozba ahol szoptak a kicsik és hívta tovább őket. persze egy idő után abba hagyta, de ez így ment pár napig:/ nagyon sajnáltam. most is vannak kölykei, de egyet megtartunk, hogy ne hiányolja, a másikat meg elajándékozzuk pont a héten.
de jövőre ivartalanításon gondolkozunk, nem akarom mégegyszer átélni azt a csalódott arcot amikor nem találta a kicsiket://
nem tudom, hogy kutyáknál hogy van. szerintem egy ideig ő is keresi vagy várja őket aztán elfelejti
lemaradt:
*Ezzel többet ártasz, mint használsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!