A ti kutyátok is jobban utálja a cigiseket, meg piásokat, mint a postást?
Az én kutyám, csakis a cigányokra ugat, de mindig.
Sokszor elég kellemetlen, mikor sétálunk.
Nos, az én kutyáim azokat utálják, akiket én is. Előkelő helyen szerepelnek a listámon a piások, megelőzik az idióta kisgyerekeket is.
A tántorgó részegek mellett úgy kell elvonszolnom őket, mert a nagyobbik talán még támadna is, főleg, ha a részeg "beszól" nekünk. A kisebbik csak simán undorodik.
Kicsit kínos, mikor az apósomra ugyanígy reagálnak.....
A kontrollálatlan mozgás, az alkoholszag, az erős testszag, a harsányság lehet szerintem, ami irritálja őket (és engem is).
A cigiseket méla undorral ignorálják, ahogy én is, ha tehetem.
A postás meg szimplán egy jó alkalom az őrjöngésre.
Tegnap flexi pórázon vittem. Nem néztem hátra.
A egy csöves aludt az egyik kirakat lépcsőjén. A kutyám meg közel ment a fejéhez, és hátranéztem, láttam hogy felébresztette a csövest. Aztán így elrángattam onnan. Ez mindig megtalálja a csöveseket, piásokat, így vonzódik hozzájuk valamiért. Engem zavar, mert volt olyan is, hogy odarohant csöveshez, felugrott rá, az meg össze-vissza simogatta. Én meg féltem, hogy majd elkap valami atkát, meg azok után nekem már nem volt kedvem símogatni a saját kutyámat. Volt hogy le is fürösztöttem emiatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!