A Marley meg en cimu filmben mi okozta a kutya problemait?
Csak a filmet láttam, annyiból azt tudom elmondani, hogy:
1) eleve rosszul választottak, abszolút nem nekik való fajtát, egyedet, borítékolhatóak voltak a problémák
2) nem volt tekintélyük a kutya szemében, és akkor még nem volt Cesar Millan, aki ezt elmondta volna nekik.
Kb. minden mozzanatot elbaltáztak, amit el lehetett, én ott vertem a fejem a falba az egész film alatt, hogy ilyen basszus a világon nincsen. Remek oktatófilm arról, hogy mit ne csinálj, ha kutyád van. Ettől függetlenül persze megkönnyeztem a végét, meg cuki, de szakmailag egy rémálom :D
Állatorvos állapította meg, hogy valami örökletes idegrendszeri betegségben szenvednek, vagy csak az apja is neveletlen volt? :) Nagyon nem mindegy.
Az író amúgy a következő kutyájával volt egy Cesar Millan adásban, és ott szó se volt ilyenről, csak hogy alaposan félrenevelték Marley-t, most már tudják, mennyi mindenben hibáztak. Szóval szerintem semmi gáz nem volt az ebbel, szokás szerint... :)
Én csak a filmet láttam, és az ottani kutya egyszerűen neveletlen volt, nem viselkedészavaros.
A filmben csak 1 kiképzőhöz mentek, az a jelenet gyakorlatilag egy kifigurázása volt a kutyakiképzésnek, és egyáltalán nem próbáltak komolyan változtatni a dolgokon úgy egyébként se.
Az a film a kutyakiképzés állatorvosi lova. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!